marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Profesorul X, Magneto si Mistique revin in cea mai tare lupta a mutantilor: cand se va lansa continuarea de la X-men: First Class

X-men:First Class, al patrulea film din seria X-men, a reusit in 2011 sa ii impresioneze pe toti. Dupa ce ultimul film a fost criticat dur, prequelul regizat de Matthew Vaughn a fost laudat pentru povestea interesanta si efectele speciale tari. Asa ca era de asteptat sa se faca si o continuare.Oficial, filmarile vor incepe in 2013, urmand ca filmul sa intre in cinema in vara lui 2014.

Profesorul X, Magneto si Mistique revin in cea mai tare lupta a mutantilor: cand se va lansa continuarea de la X-men: First Class

Prequelul seriei X-men a adus un aer proaspat filemlor cu mutanti, o distributie nou-nouta si o poveste captivanta. X-men: First Class a fost un real succes, incasand peste 350 de milioane de dolari la nivel mondial.
 

Cu Michael Fassbender in rolul electrizantului Magneto, James McAvoy in rolul Profesorului X si o Jennifer Lawrence sexy si albastra in rolul lui Mistique, X-men: First Class i-a multumit pana si pe cei mai carcotasi fani. Presa de specialitate a scris inca de la lansarea filmului, in vara lui 2011, despre o posibila continuare si reinventare  a francizei, cu noua distributie.

Filmarile vor incepe in ianuarie, pentru a nu se suprapune cu cele de la "Catching Fire", al doilea film din seria The Hunger Games, a carei vedeta este Jennifer Lawrence.
 


Cele doua mari studiouri, 20th Century Fox, care au lansat X-men First Class, si Lionsgate, cei care produc franciza The Hunger Games, au ajuns la o intelegere de aceasta data. Insa daca in continuare se vor suprapune proiectele, cei de la Fox vor decide primii ce se intampla cu contractul actritei de 21 de ani. Momentan, filmarile la al doilea film din seria The Hunger Games sunt intarziate, pentru ca regizorul Gary Ross are pretentii financiare mult mai mari si cere mai multi bani.

 

Continuarea filmului X-men: First Class ii va aduce inapoi pe Michael Fassbender si James McAvoy in rolurile principale, regia va fi semnata tot de Matthew Vaughn si scenariul este scris de Simon Kinberg.

 

X-Men: First Class este un prequel al primelor trei filme din seria mutantilor-X, actiunea desfasurandu-se in anii '60, ani in care prietenia dintre Charles Xavier si Erik Lensherr o ia pe o cale gresita, inainte ca cei doi sa fondeze scoala de muntanti-x.
 


Pana ca Charles Xavier (interpretat in acest film de James McAvoy) si Erik Lensherr (Michael Fassenbender) sa devina Profesorul X si Magneto, acestia erau doi tineri ce descopereau pentru prima data puterile pe care de detin. Extrem de apropiati, ei lucrau impreuna la mutantii-x, pentru a preveni cea mai mare amenintare pe care lumea a cunoscut-o.


Insa intre cei doi a aparut o ruptura, ce i-a facut sa ajunga dusmani de moarte. Astfel, a aparut razboiul etern dintre fratia mutantilor din partea lui Magneto si mutantii din partea profesorului Xavier. In regia lui Matthew Vaughn, cel care a semnat regia pentru "Stardust" si "Kick-Ass", "X-Men: First class" este produs tot de studiourile Marvel, costumele si efectele speciale fiind si mai spectaculoase decat in benzile desenate originale.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies