marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Project X: o comedie inspirata de o petrecere scapata de sub control a unui adolescent e cel mai piratat film al anului

2012 a fost fara indoiala anul blockbusterelor, insa cel mai piratat film a fost o productie cu buget redus si cu actori necunoscuti scrie Hollywood Reporter.

Project X: o comedie inspirata de o petrecere scapata de sub control a unui adolescent e cel mai piratat film al anului


Comedia de tip found-footage - Project X/ Proiectul X, regizata de Nima Nourizadeh si produsa deTodd Phillips a reusit sa invinga The Dark Knight Rises, The Avengers si Mission: Impossible -- Ghost Protocol pentru titlul de cel mai piratat film al anului conform TorrentFreak.


Potrivit unei analize realizate de TorrentFreak, Project X/ Proiectul X a fost downloadat de 8.7 milioane de ori. Inspirat de o petrecere scapata de sub control a unui adolescent din Melbourne, Project X/ Proiectul X  a fost o mare surpriza a anului in box office: a facut incasari de 100 de milioane de dolari la un buget de 18 milioane de dolari.


Adolescenti betivi, femei semi-goale, distrugeri, sani, haos, alcool, iarba, droguri si-un Mercedes in piscina - cam asa arata filmul cu o distributie plina de actori mai putin cunoscuti. Un film interzis minorilor,  Project X/ Proiectul X este un adevarat avertisment pentru parintii si agentii de politie din intreaga lume si poarta semnatura celebrului producator al filmului Marea Mahmureala -  Tod Phillips. Trei viitori absolventi de liceu dau o petrecere pentru a deveni populari. Parintii lui Thomas pleaca de acasa pentru un weekend, iar Costa, cel mai bun prieten al lui Thomas, pune la cale o petrecere la el acasa. Supraponderalul JB si Dax, cel care va filma intreaga aventura, sunt cooptati pentru organizarea petrecerii.

Costa spera sa se culce cu cat mai multe fete care au baut peste masura. Adolescentii vor sa fie cool pentru o seara, sa agate fetele la care nu au avut niciodata acces. Insa vestea despre petrecere se raspandeste atat de repede incat lucrurile scapa in curand de sub control.


Pe locul secund in clasamentul celor mai piratate filme a fost Mission: Impossible - Ghost Protocol, al patrulea film al francizei cu Tom Cruise, cu peste 8.5 milioane de descarcari ilegale, urmat de The Dark Knight Rises si The Avengers cu cate 8.2 si 8.1 milioane de descarcari ilegale.


Cele mai piratate filme din 2012:

1. Project X - 8.7 milioane de descarcari


2. Mission: Impossible -- Ghost Protocol - 8.5 milioane de descarcari

 


3. The Dark Knight Rises - 8.2 milioane de descarcari


4. The Avengers - 8.1 milioane de descarcari


5. Sherlock Holmes: A Game of Shadows - 7.8 milioane de descarcari


6. 21 Jump Street - 7.5 milioane de descarcari


7. The Girl With the Dragon Tattoo - 7.4 milioane de descarcari


8. The Dictator - 7.3 milioane de descarcari


9. Ice Age: Continental Drift - 6.9 milioane de descarcari


10. Twilight: Breaking Dawn -- Part 1 - 6.7 milioane de descarcari


Galerie foto


Modifică setările cookies