marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul film SF regizat de Ridley Scott dupa 30 de ani: secretele din spatele lui Prometheus

Promovat ca cel mai asteptat film al anului, prequelul lui Ridley Scott la seria Alien - Prometheus - continua sa ii incite pe fani cu noi imagini.
 

Primul film SF regizat de Ridley Scott dupa 30 de ani: secretele din spatele lui Prometheus

Clipul lansat recent arata noi imagini cu  personajele Holloway si Shaw, interpretati de Logan Marshall-Green si Noomi Rapace, in timp ce exploreaza planeta extraterestra, dar si imagini cu Charlize Theron in timp ce incearca sa fuga de pe nava Prometheus.


Actorii din Prometheus au vorbit si despre ce inseamna experienta colaborarii cu Ridley Scott, dar si cum este sa lucrezi pe un platou gigantic. Universul creat de Scott in Prometheus este spectaculos, captivant si fascinant, de la decorurile navei si pana la planeta extraterestra misterioasa.

 

Charlize Theron a declarat ca Ridley Scott este regizorul ei de vis, iar noul star Logan Marshall-Green  a fost atat de impresionat de regizorul britanic incat a declarat "Ridley a creat lumea".

 

"Avem ocazia sa lucram pe un platou incredibil, spectaculos, sub indrumarea lui Scott, care este regizorul viselor mele." a spus Charlize Theron, in timp ce Michael Fassbender il considera pe Scott "un regizor care iti taie rasuflarea, este cel mai mare profesionist".
 


 

Ridley Scott s-a intors la genul pe care l-a definit, horrror-ul SF si in 2012 va aduce pe marile ecrane un film asteptat de adevaratii fani timp de 33 de ani. Prometheus este prequel-ul seriei Alien si dezleaga multe dintre misterele pe care cea mai populara franciza de filme horror-SF le-a lansat. Acesta este primul film SF regizat de Scott dupa 30 de ani: in 1982  lansa Blade Runner, un film cult pentru cinematografie.

 

SF-ul Prometheus a fost turnat in intregime in 3D, este plasat in universul filmelor Alien, insa va avea o poveste separata. Scott a spus ca e posibil sa se faca si o continuare, dar momentan nu e nimic oficial.

 

Actiunea din "Prometheus", se petrece in 2085 cu 30 de ani inainte de cea din "Alien", la prima intalnire a oamenilor cu extraterestrii ucigatori si inteligenti. Doua super puteri controleaza pamantul si se lupta intre ele pentru resursele naturale ale Sistemului Solar. Cand un echipaj este trimis pe o planeta indepartata pentru a o pregati de colonizare, acestia descopera o forma de viata bio-mecanica foarte ostila.

 

Titlul filmului a fost explicat chiar de regizor: "Prometheus este o poveste despre creatie, despre zei si omul care i-a infruntat" a povestit Ridley Scott. Noomi Rapace interpreteaza rolul lui Dr. Elizabeth Shaw un personaj pe care l-a asemanat cu Ellen Ripley din franciza Alien, Michael Fassbender va juca rolul lui David - un android iar  Charlize Theron va fi Meredith Vickers - o femeie dura si sexy. Din distributie mai fac parte Idris Elba, Guy Pearce si Patrick Wilson.


Prometheus
  se va lansa si in Romania, pe 8 iunie 2012.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies