marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Puss in Boots 3D: he's been a bad kitty

Motanul incaltat/Puss in Boots 3D, animatia celor de la DreamWorks in care personajul principal este celebru Puss din seria Shrek, se bazeaza pe trei adevaruri: pisicile sunt amuzante, pisicile vanitoase si incaltate in cizme sunt si mai amuzante, dar un motan cu accent spaniol si voce oferita de Antonio Banderas este hilar.

Puss in Boots 3D: he s been a bad kitty

Asa ca cei de la DreamWorks au intuit bine cand s-au decis sa faca un film intreg cu Puss. Si ca succesul sa fie garantat 100%, Motanul Incaltat este in format 3D, pentru ca aventura sa fie cu adevarat de neuitat.

Regizorul Chris Miller a imbinat perfect umorul, aventura si tehnica 3D, incat nu are cum sa nu iti placa filmul. In sfarsit, Motanul incaltat primeste ceea ce merita, sa fie intruchipat ca un adevarat erou asa cum era menit de la inceput sa fie.


Si intr-adevar, Puss in Boots/Motanul incaltat 3D este printre cele mai bune animatii din acest an, de care se pot bucura si cei mici, dar la care vor rade cu lacrimi si adultii.


Eroul nostru, un motanel simpatic si cu cizme dubios de inalte, ii va cuceri pe spectatori inca din primele clipe. Cautand o prada, Motanul Incaltat (Antonio Banderas) intra intr-un bar unde afla de la chelnerul ulta tatuat ca nemernicii Jack si Jill (vocile lui Billy Bob Thornton si Amy Sedaris) detin niste boabe fermecate, care ii pot duce catre un castel din cer, unde Gasca de Aur face oua de aur (cum altfel?).

Asa ca de ce nu sa puna chiar Puss mana pe ele? Dar nu este singurul. Vechiul sau prieten din copilarie, ciudatul ou Humpty Dumpty (vocea lui Zach Galifianakis) viseaza si el sa obtina acele boabe, asa ca acesta il va atrage pe Puss in planul sau de a merge impreuna spre taramul fermecat, de unde vor sa fure Gasca de Aur si sa o aduca in satul natal, unde cei doi prieteni au fost crescuti la un orfelinat.

Doar ca in acest plan intra si Kitty Softpaws (vocea Salmei Hayek), o pisicuta sireata si indrazneata, dar fara de care planul lor nu poate reusi, pentru ca abilitatile ei de a se furisa sunt unice.

Antonio Banderas a creat unul din cele mai adorabile personaje din cinematografia animata, dar nu se rezuma doar la un accent haios. Banderas reuseste sa ofere cu adevarat o interpretare de zile mari, chiar daca o face prin intermediul unei pisici frumos desenate si creata pe calculator.

Umorul, inteligent si spumos, este unul din punctele tari ale acestui film. Sigur, pe alocuri, umorul si ironia subtila pot fi intelese exclusiv de adulti.

Chiar daca actiune este uneori previzibila si finalul cu happy end, asta nu inseamna ca regizorul Chris Miller nu le ofera spectatorilor o experienta intensa, in special la nivel vizual si cu scene in care aduce aminte de celebrele spaghetti western-uri. Lucrat impecabil, Puss in Boots aduce aminte de cateva momente din Avatar, in care simteai efectiv ca esti transpus intr-o alta lume.


Comedia in acest film provine din dialogurile si miscarile personajelor, la care contribuie actorii talentati.

Daca sunteti fani ai felinelor, Puss in Boots 3D va va incanta garantat. Apar muuuulte pisici dragute, cu personalitate, iar cand Puss isi arata talentul la dans si isi lasa palaria pentru a te impresiona cu privirea adorabila, nu ai cum sa nu fii induiosat.

Asa ca daca vreti sa va destindeti, Puss in Boots 3D trebuie sa isi faca loc in weekend, pentru ca veti rade cu lacrimi si o sa fiti uluiti de spectacolul vizual pe care regizorul Chris Miller si echipa sa vi-l ofera.

In final, Puss in Boots 3D este un film animat de exceptie, care il infatiseaza pe Puss ca pe eroul ce a fost menit dintoteauna sa devina.


 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.





Modifică setările cookies