marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pustoaica minune a Hollywood-ului, Chloe Moretz atat de buna in remake-ul de la Carrie incat si-a facut colegii sa planga

Aleasa pentru rolul lui Carrie din cea de-a treia ecranizare a cartii cu acelasi nume scrisa de Stephen King, Chloe Moretz promite sa impresioneze in rolul adolescentei timide cu puteri telekinetice.

Pustoaica minune a Hollywood-ului, Chloe Moretz atat de buna in remake-ul de la Carrie incat si-a facut colegii sa planga

 Tanara de 15 ani care s-a facut cunoscuta in lumea cinematografiei in special pentru rolurile din Kick-Ass, (500) Days of Summer sau Let Me In, Hugo si Dark Shadows si-a uimit deja colegii de platou filmand in aceast perioada pentru Carrie, pelicula produsa de MGM si Screen Gems si regizata de Kimberly Peirce.
 

 

"Interpretarea lui Chloe mi-a dat lacrimi la propriu. Este foarte emotionanta si chiar mi-a starnit mila in rolul lui Carrie" a povestit colega ei de platou Judy Greer. Chloe Moretz  le-a invins la auditii pe Haley Bennett, Dakota Fanning, Emily Browning, Lily Collins si Bella Heathcote pentru acest rol.

 


Chloë Grace Moretz, actrita care va interpreta rolul lui Carrie, a spus ca acest film va avea o alta abordare fata de cele anterioare. "Este mult mai macabru si psihologic. Catre <<Black Swan>> (Lebada Neagra). Chiar vezi in mintea ei si intelegi mai bine relatie dintre Carrie si Margaret. Actiunea se petrece in prezent, deci e mult mai diferita."


 

Romanul Carrie a fost initial respins, iar King a aruncat demoralizat manuscrisul la gunoi. Sotia sa, insa, i-a propus cateva modificari si, dupa ce acesta le-a facut, Carrie a avut un mare succes.La fel ca majoritatea cartilor sale, a fost ecranizat, de doua ori chiar: prima data in 1976, in regia lui Brian De Palma, cu Sissy Spacek in rolul principal, iar a doua oara in 2002, in regia lui David Carson, cu Angela Bettis interpretand-o pe Carrie.

Cea mai populara ramane insa varianta in care Sissy Spacek  i-a dat viata lui Carrie, adolescenta tulburata care isi macelerste colegii de liceu. Filmul a fost nominalizat la 2 premii Oscar, pentru cea mai buna actrita in rol principal, Sissy Spacek si cea mai buna actrita in rol secundar, Piper Laurie. Acesta a fost prima adaptare pe marile ecrane dupa un roman scris de Stephen King si in acelasi timp, este primul roman publicat de scriitor, in 1974.


In noul remake ce se va lansa in 2013 mai joaca Julianne Moore in rolul mamei lui Carrie. Carrie este o adolescenta retrasa si batjocorita de colegii ei de liceu, care traieste alaturi de mama sa, o fantatica credincioasa, care isi tine fiica inchisa mai tot timpul in casa. Mama acesteia o invata pe Carrie ca orice e legat de sex e un lucru rau si murdar si ca baietii trebuie ocoliti. Putini stiu insa ca linistita si tacuta Carrie are puteri telekinetice. De aceea, cand la balul de la scoala, doi colegi pun la cale o gluma, Carrie se infurie si, inconstient, declanseaza un dezastru si un masacru sangeros.

Chloe Moretz este una dintre cele mai cautate tinere actrite de la Hollywood pregatind pentru urmatorii 2 ani nu mai putin de 8 filme printre care: Carrie, Kick-Ass 2: Balls to the Wall si The Devil and the Deep Blue Sea.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies