Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Quentin Tarantino are pasarici pe creier! A ajuns la tribunal, sa scape de ele

Regizorul Quentin Tarantino l-a dat in judecata pe scenaristul filmului "American Beauty", Alan Ball, pentru ca acesta tine in casa pasari exotice zgomotoase.

Quentin Tarantino are pasarici pe creier! A ajuns la tribunal, sa scape de ele

Desi pare o secventa dintr-un film regizat de el insusi, Tarantino este extrem de indignat de animalele de companie ale vecinului sau, caruia i s-a plans de-a lungul vremii. In timpul procesului, regizorul a declarat ca pasarile scot urlete respingatoare asemanatoare cu cele ale perodactililor (gen de reptile zburatoare cu aripi ca ale liliacului).

Tarantino este aproape terifiat de sunetele pasarilor-demoni deoarece, spune el, acestea  croncane neincetat, chiar si opt ore pe zi, oprindu-l din lucru. Regizorul peliculei "Inglorious bastards", a mai declarat ca desi Ball i-a promis ca-si izoleaza casa si pana atunci va tine pasarile inauntru, acesta le da drumul afara, ceea ce il scoate din minti si ii ingradesc confortul si dreptul de a se bucura de viata.

 


Cele mai citite

(P) Cele mai populare tipuri de pizza picantă
Pizza este cel mai îndrăgit preparat din lume, iar consumul său este mare chiar și în țări cu tradiții culinare total diferite. 
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies