marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Quentin Tarantino va realiza pana la urma filmul The Hateful Eight: ce schimbari va face regizorul dupa ce prima versiune a scenariului a fost publicata pe internet

Quentin Tarantino e un adevarat personaj in peisajul cinematografic. Dupa incidentul din urma cu 2 luni, cand scenariul viitorului sau film, Haiteful Eight a fost publicat  online, regizorul a luat o decizie neasteptata: impreuna cu actori ca Samuel L. Jackson sau Tim Roth, a prezenta intreg scenariul sau intr-o sesiune de lecturi, insa  a declarat ca finalul va fi schimbat pentru versiunea cinematografica.

Quentin Tarantino va realiza pana la urma filmul The Hateful Eight: ce schimbari va face regizorul dupa ce prima versiune a scenariului a fost publicata pe internet

In urma cu cateva luni, Tarantino a creat un scandal monstru dupa ce scenariul sau pentru The Hateful Eight a ajuns pe internet, impotriva vointei sale. Atunci, regizorul declara ca nu va mai face filmul si ca renunta, preferand sa publice scenariul la o editura.

 

"Sunt foarte, foarte deprimat. Am terminat scenariul, prima versiune si nu voiam sa incep filmarile decat iarna urmatoare, peste un an. Am dat scenariul unui numar limitat de persoane, doar sase. Si se pare ca astazi a fost  trimis la toata lumea  de unul dintre ei. I l-am dat producatorului de la Django Unchained, Reggie Hudlin, iar el a chemat un agent la el acasa si a citit scenariul. Asta e tradare, dar stiu ca scenariul nu a ramas la el. Intre timp, am trimis scenariul catre trei actori: Michael Madsen, Bruce Dern si Tim Roth. Despre Tim Roth stiu sigur ca nu l-a dat nimanui, insa ceilalti i-au chemat pe agenti si asa scenariul a ajuns in mana mult mai multor oameni, acum tot Hollywoodul il stie. Nu stiu care e treaba cu agentii, dar sa fie clar, nu mai fac acest film. Il transform in carte si gata. Daca nu pot sa am incredere in 6 oameni la acest nivel, sincer, nici nu-mi doresc sa fac filmul asta. Trec mai departe. Mai scot inca 10 scenarii tot de unde l-am scos si pe asta" a declarat furios Tarantino, pentru Collider.

 

Acum, Tarantino si-a prezentat povestea intr-un eveniment special, unde au fost invitati cativa oameni din industrie, printre care si mogulul Harvey Weinstein, cu care a colaborat la ultimele filme. Scenariul a fost citit de actori ca Samuel L. Jackson, Bruce Dern sau Tim Roth, cu care ar si colabora la acest film. Povestea filmului va urmari doi vanatori de recompense, care aduc in fata tribunalului o femeie condamnata la moarte prin executie, dar si povestea unui fost soldat ce prefera sa isi faca singur justita. Actiunea este plasata in Vestul Salbatic si va fi un western intr-un stil deosebit, asa cum ne-a obisnuit deja Tarantino.

 

 

Astfel, cineastul a declarat ca The Hateful Eight este impartit in 5 capitole, dar finalul prezentat in cadrul evenimentului va fi schimbat. "Aceasta a fost prima versiune. Nu veti mai vedea acest final. Acum, lucrez la a doua versiune a scenariului" a declarat Tarantino, conform Hollywood Reporter. Evenimentul a avut loc in Los Angeles, iar cei prezenti au platit si pana la 200 de dolari pe bilet pentru a participa la micul spectacol pus in scena de starui, la indicatiile lui Tarantino. Scenariul sau  a fost pus in scena asemeni unei piese de teatru, iar el a dat indicatii din culise.

 

Anul trecut,Quentin Tarantino a dat lovitura cu Django Unchained, cel mai profitabil film din cariera sa, care i-a adus un Oscar pentru scenariu original. Filmul urmarea povestea unui negru sclav, ce se razbuna pe cei care l-au tinut captiv, dar si pe cei care i-au luat sotia si au transformat-o in sclava. Din distributie au facut parte Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio, Christoph Waltz.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies