marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Quvenzhané Wallis: cea mai tanara nominalizata la Oscar din istorie a primit un rol spectaculos

Quvenzhané Wallis, cea mai tanara actrita nominalizata la premiul Oscar pentru cel mai bun rol principal feminin (pentru pelicula "Beasts of the Southern Wild"), va interpreta rolul principal in filmul "Annie".

Quvenzhané Wallis: cea mai tanara nominalizata la Oscar din istorie a primit un rol spectaculos


Filmul "Annie" este adaptarea pentru marele ecran a celebrei piese de teatru care spune povestea unei fetite dintr-un orfelinat. Quvenzhané Wallis va fi prima actrita afro-americana care va juca rolul lui Annie.


"Cu nominalizarea la Oscar si cu laudele care i s-au adus, Quvenzhané Wallis este o adevarata vedeta si credem ca modul in care va juca personajul Annie ii va da statutul de star adevarat", a declarat Hannah Minghella, presedinte pentru productie in cadrul companiei Columbia Pictures. "Are un talent extraordinar, cu o paleta extraordinara, nu doar ca actrita, ci si in calitate de cantareata si de-abia asteptam ca publicul sa ajunga sa o cunoasca", a adaugat Hannah Minghella.
 


Printre producatorii filmului se numara Will Smith, Jada Pinkett Smith si Sawn "Jay-Z" Carter. De altfel, albumul lui Jay -Z "Vol. 2... Hard Knock Life" contine o varianta hip-hop a cantecului original din musicalul "Annie" - "It's a Hard Knock Life".

Musicalul a fost ecranizat in 1982, cand personajul guvernantei Miss Hannigan a fost interpretat de Carol Burnett. La 9 ani, Quvenzhane Wallis a devenit cea mai tanara actrita nominalizata la Oscar - ea jucand in filmul pentru care este nominalizata, "Beasts of the Southern Wild", la varsta de 6 ani.

Pe de alta parte, Quvenzhané Wallis va juca anul acesta si intr-un nou film semnat de Steve McQueen, "Twelve Years a Slave", alaturi de Brad Pitt si Michael Fassbender.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies