marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rachel Weisz a facut senzatie la premiera filmului The Whistleblower. Ce a spus despre filmarile din Romania!

Actrita britanica Rachel Weisz a furat toate privirile la premiera filmului The Whistleblower, film ce va fi lansat in cinematografele din SUA in luna august.

Rachel Weisz a facut senzatie la premiera filmului The Whistleblower. Ce a spus despre filmarile din Romania!

Weisz care a filmat anul trecut in Romania a ales o tinuta indrazneata, purtand o rochie rosie scurta Valentino, ce ii punea in evidenta silueta fara cusur.

Proaspat casatorita cu Daniel Craig, actrita in varsta de 41 de ani, a fost aparitia serii la evenimentul gazduit de Tribeca Grand Hotel. Ea a venit insotita de Daniel Craig, aceasta fiind prima aparitie in public a cuplului dupa casatorie.

In  The Whistleblower Rachel Weisz joaca rolul unei politiste din Nebraska aleasa pentru a face parte intr-o misiune de mentinere a pacii in Bosnia. Insa aceasta va ajunge sa isi riste slujba si viata pentru a scoate la iveala un scandal sexual de proportii in care sunt implicate diverse figuri cunoscute americane, dar si membri ai Natiunilor Unite. O parte din filmarile la acest film au avut loc in Romania. Din distributie mai fac parte Monica Bellucci si Vanessa Redgrave.

Referitor la ce a atras-o la acest film, actrita a comentat: "Este un thriller, unul din genurile mele preferate. Seamana un pic cu Erin Brocovich, pentru ca este bazat pe o poveste reala a unei femei obisnuite care a reusit sa faca lucruri extraordinare si acest gen de povesti imi plac la nebunie. Am filmat in Romania in  Bucuresti iar apoi in Bosnia . Am stat in Romania 6 saptamani pentru film si am fost un pic sub presiune pentru ca este un film cu buget mic si am turnat multe scene pe zi."


Pe langa proiectele sale, Weisz a ajuns in centrul atentiei presei cand ea si sotul ei, regizorul Darren Aronofsky, cu care are un baiat de 5 ani, au decis sa divorteze.


La scurt timp dupa divort, presa a inceput sa lanseze zvonuri cum ca ea si colegul ei de platou de la Dream House, Daniel Craig, ar fi impreuna. Dupa ce au tinut secreta relatia o perioada, Craig si Weisz au iesit in public, iar anul acesta s-au casatorit, intrand in topul celor mai frumoase cupluri de la Hollywood.
 

Sursa foto: Splash/Getty Images
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies