marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rachel Weisz si Daniel Craig sunt Domnul si Doamna Bond. Imagini de la premiera filmului The Bourne Legacy

Dupa ce a avut grija ca Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii sa ajunga in siguranta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, Daniel Craig a insotit-o pe frumoasa sa sotie, Rachel Weisz la  premiera din New York al noului ei film, The Bourne Legacy.

Rachel Weisz si Daniel Craig sunt Domnul si Doamna Bond. Imagini de la premiera filmului The Bourne Legacy

Frumoasa acrita de 42 de ani a venit insotita alaturi de sotul sau, amandoi aratand extraordinar de bine. Imbracata intr-o rochie neagra care i-a pus in evidenta corpul perfect, cu un coc lejer si accesorii discrete, Rachel a aratat ca o adevarata doamna Bond. Iar tabloul a fost completat cu succes de Craig care a ales o tinuta pe masura, un costum gri, cu dungi. Daniel Craig se pregateste si el de lansarea lui Skyfall in toamna.

In The Bourne Legacy  Rachel Weisz  joaca rolul unui medic virusolog. Rachel Weisz a declarat in numarul din luna august al revistei Vanity Fair ca s-a identificat cu personajul ei si ca scenariul a speriat-o din cauza gradului ridicat de realism.


"Este mult mai inspaimantator. Exista un intreg univers in spatele celui pe care l-ati vazut in primele trei filme ale seriei. M-am putut identifica cu personajul, care nu este bine echipat pentru a face fata confruntarilor cu mize mari. Noi suntem singurii supravietuitori, eu si cu Jeremy Renner, iar stiinta face ca totul sa fie posibil. Filmul nu este stiintifico-fantastic, iar nivelul de realism este foarte, foarte ridicat".

 



Filmul regizat de Tony Gilroy urmareste povestea unui nou personaj intr-un spinoff de la seria originala cu Matt Damon in rolul lui Jason Bourne. Jeremy Renner a fost preferat de studiourile Universal inaintea unor nume precum James McAvoy, Shia LaBeouf, Jake Gyllenhaal sau Michael Fassbender. Trilogia Bourne a debutat pe marile ecrane in 2002, iar ultima parte The Bourne Ultimatum a luat 3 Oscaruri in 2008. Pelicula care se va lansa in Romania pe 17 august 2012 ii mai are in rolurile principale pe Rachel Weisz si Edward Norton.

The Bourne Identity ( 2002)
Distributie: Franka Potente, Matt Damon,  Chris Cooper
Regie: Doug Liman
Buget: 60 de milioane $
Incasari: 214 milioane $


The Bourne Supremacy (2004)
Distributie: Matt Damon, Franka Potente, Joan Allen
Regie:  Paul Greengrass
Buget: 75 de milioane $
Incasari: 288 de milioane $


The Bourne Ultimatum  (2007)
Distributie: Matt Damon, Édgar Ramírez, Joan Allen
Regie: Paul Greengrass
Buget: 110 milioane $
Incasari: 442 milioane $


The Bourne Legacy (2012)
Distributie: Jeremy Renner, Rachel Weisz, Edward Norton
Regie: Tony Gilroy
Buget: 90 milioane $


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies