marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Raluca Aprodu si Tili Niculae, politiste curajoase in Contra timp 2, vineri la ProTV de la ora 22.30

Tinerele actrite Raluca Aprodu si Tili Niculae, pe care telespectatorii Pro Tv le-au mai putut urmari si in pelicula Contra timp, revin la Pro Tv in Contra timp 2, o productie MediaPro Pictures, film in care personajele lor trec prin transformari semnificative.
Raluca Aprodu si Tili Niculae, politiste curajoase in Contra timp 2, vineri la ProTV de la ora 22.30

Daca in Contra timp Lori era rapita, iar Calin, seful ei, era cel care o salva, in Contra timp 2, asa cum marturiseste Raluca Aprodu, cea care da viata frumoasei politiste, balanta se echilibreaza: „eu il salvez pe Calin (Dragos Bucur). Este o secventa in avion, in care eu sunt cu catuse la maini, in acelasi timp trecem si printr-o zona cu turbulente si suntem in pericol sa ne prabusim, iar Corsicanu si Calin se lupta printre pasageri. Eu intervin in bataia lor, iau o cafetiera si o sparg in capul lui Corsicanu si astfel reusesc sa-l salvez pe Calin.”

Nici Maria, personajul lui Tili Niculae, nu mai este aceeasi pe care telespectatorii Pro Tv au cunoscut-o in Contra timp. „Maria s-a maturizat. E mult mai increzatoare in ea, stie ce trebuie sa faca si cand sa faca. Ba mai mult decat atat, incearca de multe ori sa-si acopere colegii”, a marturisit interpreta Mariei, Tili Niculae.

Daca personajele interpretate de Raluca si Tili cunosc shimbari, tinerele actrite sunt la fel de entuziasmate de noul proiect. „In Contra timp 2, scenariul si efectele speciale sunt complexe. Telespectatorii vor avea ocazia sa vada foarte multe lucruri spectaculoase”, a dezvaluit Raluca Aprodu despre pelicula difuzata de Pro Tv. Nici Tili nu-si ascunde incantarea: „cand m-au chemat sa-mi dea scenariul am fost extrem de fericita exista o continuare. Ne-a fost dor unora de ceilalti, deja suntem o mica familie. In prima zi de filmare a dumnealui, cand m-a vazut, domnul Rebengiuc s-a luminat la fata, a venit si m-a pupat. Era bucuros ca ne vedem, iar eu nu mai spun, emotionata si onorata, in acelasi timp.”

Click aici sa vezi imagini

.



Modifică setările cookies