marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Raspunsul lui Ariel Winter pentru cei care au criticat-o dupa ce si-a micsorat bustul. Ce replica a dat actrita

Ariel Winter, actrita cunoscuta pentru rolul sau din serialul "Modern Family", pare sa-si fi revenit rapid dupa operatia de micsorare a sanilor.

Raspunsul lui Ariel Winter pentru cei care au criticat-o dupa ce si-a micsorat bustul. Ce replica a dat actrita

Vedeta in varsta de 18 ani s-a relaxat pe o plaja din Bahamas, in compania iubitului sau, Laurent Gaudette, cu care s-a impacat recent, dupa o despartire de cateva luni, scrie Daily Mail.


Ariel a tinut prima pagina a tabloidelor dupa ce a anuntat ca si-a micsorat bustul: "Ma afecta fizic sa am o greutate atat de mare. Nu a fost o decizie luata pentru ca nu imi placea cum arat. Femeile sunt deja mult prea sexualizate in media, iar corpul meu s-a dezvoltat inca de la 13-14 ani. Brusc, am ajuns sa arat de 19 ani. Brusc, oamenii nu mai voiau sa vorbeasca despre rolurile mele, ci imi puneau intrebari legate de decolteu. Am ales sa ma operez pentru ca nu ma simteam confortabil, nu din cauza a ce spuneau altii", a declarat tanara actrita.

Ea a mai adaugat si ca nu este deranjata de comentariile rautacioase pe care le primeste pe retelele de socializare, in legatura cu greutatea sa si sustine ca acum se simte excelent in propria-i piele.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies