marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Paul Walker: sotia soferului autoturismului in care se afla actorul va da in judecata compania Porsche

Vaduva lui Roger Rodas, barbatul care se afla la volanul masinii Porsche Carrera GT in momentul producerii accidentului in care acesta si actorul Paul Walker si-au pierdut viata, pe 30 noiembrie 2013, a depus, luni, o plangere impotriva companiei producatoare de automobile.

Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Paul Walker: sotia soferului autoturismului in care se afla actorul va da in judecata compania Porsche

In documentele depuse luni in instanta se spune ca automobilul Porsche Carrera GT din 2005 la bordul caruia se aflau Paul Walker si Roger Rodas nu era dotat cu un sistem eficient anticoliziune si cu un dispozitiv de siguranta a rezervorului de combustibil. Potrivit plangerii formulate de sotia lui Roger Rodas, daca automobilul ar fi avut echipamente de siguranta adecvate, viata celor doi barbati ar fi putut sa fie salvata.


Documentele legale au fost depuse luni, la o instanta din Los Angeles, de Kristin Rodas, vaduva lui Roger Rodas, fost pilot de curse si vechi prieten al actorului Paul Walker.


Paul Walker si Roger Rodas au murit pe 30 noiembrie 2013, dupa ce automobilul in care se aflau a depasit spatiul carosabil si s-a izbit de un stalp si de un copac, explodand la cateva secunde dupa impact. Actorul si prietenul sau participasera cu putin timp inainte la o gala de caritate organizata in beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan care a devastat statul Filipine.

 

 


Dupa decesul lui Paul Walker, care se afla intr-un stadiu avansat al filmarilor pentru pelicula "Furios si iute 7", studiourile Universal au decis sa intrerupa productia filmului, inainte de a rescrie scenariul si de a incredinta scenele de actiune ramase fratilor lui Walker, Caleb si Cody. "Furios si iute" este programat pentru lansare in luna aprilie 2015, cu noua luni mai tarziu decat fusese prevazut anterior, au anuntat studiourile de productie Universal.

 

Filmarile pentru Fast and Furious 7  au fost reluate la Abu Dhabi.Cu aceasta ocazie, producatorii francizei au transmis un comunicat oficial destinat fanilor lui Paul Walker si ai seriei care in 2015 isi va lansa cel de-al saptelea capitol
 

"Fast and Furious  a fost dintotdeauna o poveste de familie. Protagonistii sunt uniti prin legaturi de familie, si asa ne-am simtit cu totii in cei peste treisprezece ani de cand lucram impreuna. Exact aceste sentimente le impartasim si cu fanii nostri. Ne-am consultat cu totii si am simtit ca singura alegere pe care o putem face este sa mergem mai departe. Suntem convinsi ca fanii nostri asa isi doresc, si suntem convinsi ca si Paul la fel si-ar fi dorit. Paul terminase de filmat scenele cele mai dramatice, precum si majoritatea scenelor de actiune pentru FAST & FURIOUS 7, cele mai puternice din cariera lui.Am reinceput filmarile si acum i-am primit in mijlocul familiei noastre pe Caleb si Cody, fratii lui Paul. Caleb si Cody ne ajuta sa terminam unele secvente de actiune ramase nefinalizate de la filmarile cu fratele lor, dar si sa completam unele mici scene ramase nefinisate. Faptul ca ii avem pe platourile de filmare ne face sa simtim ca si cum Paul e si el cu noi".

 

 

Jason Statham isi face debutul in franciza cu Vin Diesel, unde va interpreta rolul fratelui personajului jucat de Luke Evans in Fast and Furious 6.

 

 

Paul Walker a devenit un simbol al curselor de masini pe sosea gratie politistului Brian O'Conner pe care l-a interpretat in seria "Fast & Furious".La cateva zile dupa accident, in care si-a pierdut viata si soferul automobilului in care se afla Paul Walker, studiourile Universal au suspendat filmarile pentru noul film al francizei. Acestea au fost reluate luna aceasta, in Abu Dhabi.

 

 

 

Fast & Furious 7 va fi lansat pe 10 aprilie 2015.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies