marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rasturnari de situatie in sezonul 3 al serialului “Fringe”!

Fanii serialului au de ce sa astepte cu inima la gura noi episoade din cel de-al treilea sezon “Fringe”, episoade difuzate deja in Statele Unite si Anglia.

Rasturnari de situatie in sezonul 3 al serialului Fringe !

In "Fringe" actiunea se complica, apar personaje noi, simboluri si mai multe.  Producatorii serialului care se claseaza pe primele locuri in topul celor mai urmarite productii de acest gen din lume, au decis sa le ofere senzatii tari telespectatorilor asa ca Olivia Dunham (Anna Torv) ramane insarcinata iar  Charlie Francis invie din morti. 

Cine sunt Observatorii din “Fringe”?
Intrebarea care framanta pe multi fani primeste un raspuns. Producatorii aduc in serial conceptul de “Primii oameni” (first people), fiinte superioare care au trait cu mult inainte de aparitia omului asa cum il stim noi. Ideea nu e noua dar este interesanta. “Cine sunt primii oameni?”, intreaba Peter Bishop (Joshua Jackson), “Adam si Eva”? “ Nu! Inainte de dinozauri, au fost primii oameni, cei care au adus evolutia pe aceasta planeta”, i se raspunde in ultimul sezon al celebrului serial.

Jeff Pinkner, producatorul serialului, spune ca la baza scenariului sta ideea ca sunt suficiente dovezi care sa ateste ca au fost oameni pe planeta inainte sa stim noi. “Noi ne jucam cu acest notiuni si sugeram ca a existat o rasa superioara, o societate care a precedat umanitatea si care a lasat dovezi ale existentei lor. Pentru noi acestia sunt “Observatorii”.

Simbolurile create in “Fringe’” se imbogatesc in cel mai nou sezon iar secrete bine pastrate ies la iveala.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies