marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Razboinicele care o vor antrena pe Diana Prince sa devina Wonder Woman: prima imagine a fost lansata. FOTO

Chiar inainte de lansarea oficiala in cinematografe a filmului Batman versus Superman: Dawn of Justice, producatorii de la Warner Bros. au lansat o imagine din viitorul film "Wonder Woman", in care apar si razboinicile amazoane care o vor antren pe Diana Prince.

Razboinicele care o vor antrena pe Diana Prince sa devina Wonder Woman: prima imagine a fost lansata. FOTO

In imagine, apar Wonder Woman (Gal Gadot), mama ei, Regina Hippolyta (Connie Nielsen) si cele doua matusi militare: Generalul Antiope (Robin Wright) si locotenentul, Menalippe (Lisa Loven Kongsli).

Themyscira este o insula ascunsa, unde traiau luptatoarele amazoane din miturile grecesti, intr-o societate guvernata de femeie, departe de lumea barbatilor. Si bineinteles, aici este locul nasterii lui Wonder Woman, una dintre cele mai tari super eroine din universul benzilor desenate.


Acum, dupa ani in care a fost omisa de producatori ca un "jucator" puternic in blockbusterele cu supereroi, iata ca Wonder woman devine in sfarsit, star de cinema. Prima aparitie a lui Gal Gadot este in Batman versus Superman: Dawn of Justice, urmand ca personajul sa apara intr-un film de sine stator - "Wonder Woman", cu data de lansare 23 iunie 2017.

Filmul, regizat de Patty Jenkisn, va urmari evolutia Dianei Prince dintr-o tanara in  una dintre cele mai mari razboinice din toate timpurile. Regizoarea filmului a declarat pentru EW ca s-au straduit sa creeze armuri feminine, care sa rezoneze cu ideea unei luptatoare, dar sa nu semene cu cele masculine, care sa le faca sa se simta confortabil.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies