marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rebel Wilson, Brittany Snow, Anna Kendrick și Adam Devine se întorc pentru o nouă porție de comedie și muzică bună

La trei ani după primul film muzical, care a făcut lumea să explodeze în 2012, grupul de a capella Barden Bellas se întoarce ca să dea impresioneze.

Rebel Wilson, Brittany Snow, Anna Kendrick și Adam Devine se întorc pentru o nouă porție de comedie și muzică bună
Barden Bellas este primul grup format integral din fete care a câștigat vreodată titlul de campioane naționale la a capella. Dar, după un scandal destul de rușinos, fetele se trezesc că li se interzice să mai reprezinte colegiul vreodată la vreun campionat de a capella în America.
 
Acum, singura lor șansă pentru a-și spăla renumele este să participe la Campionatul Mondial de a capella de la Copenhaga. Mai mult ca niciodată, trebuie să fie unite și să găsească „Tonul perfect“ care le va aduce primul loc și titlul mondial.
 
Ne vom reîntâlni, așadar, cu Amy Grasa (Rebel Wilson), Chloe (Brittany Snow), Beca (Anna Kendrick), Aubrey (Anna Kemp), Stacie (Alexis Knapp), Lilly (Hana Mae Lee), Cynthia Rose (Ester Dean), Jessica (Kelley Jakle) și Ashley (Shelley Regner).
 
Dar grupul are nevoie și de suflu nou ca să poată să învingă adversitățile, așa că vor primi două membre noi, pe Emily (Hailee Stenfeld), care e nerăbdătoare să pășească pe urmele mamei sale, Katherine (Katey Sagal), fostă membră a grupului și posesoare a unei voci formidabile, și pe Flo (Chrissie Fit).


 
Nu vor lipsi de la reuniune nici băieții din grupul Treblemakers: Bumper (Adam Devine, Workaholics), Jesse (Skylar Astin) și Benji (Ben Platt).
 
Însă concursul din Danemarca le vor pune față în față cu cel mai redutabil grup de a capella din toate timpurile: germanii de la Sound Machine, condus de apriga nemțoaică supranumită Komissar.
 
Filmul „Tonul perfect 2“ este difuzat la Pro Cinema sâmbătă, de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 00:45 și duminică de la 11:35.


Galerie foto


Modifică setările cookies