marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Red 2: Helen Mirren e mai dura ca James Bond, Catherine Zeta-Jones e de nerecunoscut in primul trailer pentru Greu de Pensionat 2

Impreuna au 258 de ani. Helen Mirren, Bruce Willis, John  Malkovich si Anthony Hopkins continua aventurile spionilor pensionari.

Red 2: Helen Mirren e mai dura ca James Bond, Catherine Zeta-Jones e de nerecunoscut in primul trailer pentru Greu de Pensionat 2

 

Filmul si-a lansat astazi primul trailer: de remarcat au fost Helen Mirren care la 67 de ani este mai dura ca James Bond, dar si Catherine Zeta-Jones (43 de ani) de nerecunoscut in rol de spion pensionat.

 

In RED 2, continuarea comediei cu actori cu greutate, care a fost un adevarat hit in 2010, fostul agent secret CIA Frank Moses( Bruce Willlis) se reuneste cu o echipa de agenti de elita pentru a vana in jurul lumii un dizpozitiv nuclear.

Pentru a reusi trebuie sa supravietuiasca unei armate de asasini nemilosi, teroristi periculosi, agenti guvernamentali puternici. Toti vor sa puna mana pe noua generatie de arme. Misiunea ii va duce pe Frank si echipa lui formata din Marvin Boggs (John Malkovich) si Sarah Ross (Mary-Louise Parker) prin Londra, Paris si Moscova.



Geniala Helen Mirren il vaneaza in stil James Bond pe Bruce Wills (57 de ani). Anthony Hopkins (75 de ani) a fost distribuit in rolul unui om de stiinta genial si diabolic, care a fost inchis intr-un ospiciu in timp ce Catherine Zeta-Jones este nu doar o fosta agenta CIA periculoasa, ci  si fosta iubita a lui Bruce Willis.

 

 

In 2010, Red a facut incasari de 200 de milioane de $. Red 2, regizat de Dean Parisot va ajunge in cinematografe in luna august 2013.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies