marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Reese Witherspoon: actrita a stralucit la premiera filmului Mud la doar 2 zile dupa ce a iesit din arest

Reese Witherspoon a fost implicata intr-un incident weekendul trecut, dupa ce ea si sotul ei, Jim Toth au fost dusi la politie. Se pare ca sotul ei conducea sub influenta alcoolului, iar actrita a avut o disputa cu un politist. Insa, dupa ce a fost eliberata din arest, actrita s-a prezentat ca o adevarata diva pe covorul rosu la premiera noului ei film, Mud.

Reese Witherspoon: actrita a stralucit la premiera filmului Mud la doar 2 zile dupa ce a iesit din arest

Reese Witherspoon stie cum sa faca fata cu brio situatiilor stanjenitoare. Weekendul trecut actrita a fost implicata intr-un incident, alaturi de sotul ei, care conducea sub influenta alcoolului automobitlul in care se aflau cei doi. Dupa ce politistul i-a oprit, actrita a incercat sa-l convinga pe acesta sa nu ii duca la sectie. "Stii cine sunt eu? Daca nu, o sa afli curand, o sa fii pe la toate televiziunile" a spus actrita, citata de Huffington Post.

 

 

 

Vedeta de 37 de ani si-a cerut scuze in public pentru comportamentul ei bizar si a recunoscut ca ii este rusine si ca bause un pahar in plus.

 

Dupa cateva ore, cei doi au fost trimisi acasa, iar la 48 de ore, actrita a reusit sa aiba o aparitie impecabila pe covorul rosu la premiera filmului Mud, alaturi de Matthew McConaughey.

 

 

 

Mud are regia si scenariul semnate de Jeff Nichols, iar din distributie fac parte: Reese Whiterspoon Matthew McConaughey si Michael Shannon. Mud ( jucat de Matthew McConaughey) urmareste prietenia dintre un evadat si un baiat de 14 ani. Acesta din urma il ajuta pe evadat sa gaseasca adapost pe o insula din Mississippi, unde se va ascunde de politie si de vanatorii de recompense, ajutandu-l sa se reintalneasca si cu iubita lui, Juniper (Reese Witherspoon).

 

 

 

Sursa foto: Getty/Splash


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies