marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Regele Hollywood-ului si regele exploziilor isi unesc fortele: Leonardo DiCaprio si regizorul Michael Bay vor colabora pentru prima data

Cand regele Hollywoodului - Leonaro DiCaprio - si regele exploziilor, asa cum este supranumit regizorul Michael Bay, isi unesc fortele, filmul se anunta cel putin interesant.

Regele Hollywood-ului si regele exploziilor isi unesc fortele: Leonardo DiCaprio si regizorul Michael Bay vor colabora pentru prima data

Publicatia Hollywood Reporter anunta ca cei doi cineasti isi vor uni fortele pentru a a face un film despre echipa de ciclisti a Rwandei, inspirat de fapte reale.

 

Cei doi nu vor fi implicati in proiect in calitate regizor si actor, asa cum si-au obisnuit fanii, ci vor fi producatorii filmului. Regia va fi semnata de Orlando von Einsiedel, cunoscut pentru documentarul "Virunga",  nominalizat la Oscar in 2014. 

 

Noul film se va concentra pe viata lui  Jacques “Jock” Boye, primul ciclist american care a concurat la Turul Frantei, in 1981. La momentul respectiv, era un outsider, intr-un peisaj de sportivi alfa, el era adventist, citea Biblia si traia un stil de viata strict. A castigat peste 40 de curse oficiale pana cand s-a retras, la varsta de 32 de ani. Insa viata lui a luat o turnura complet neasteptata.

 

Dupa ce a inceput o mica afacere si a fost tradat de partneri, acesta a fost scos din propriul lui business si mai rau, a ajuns in spatele gratiilor. Dar a gasit izbavire in Rwanda, o tara afectata de razboi, care incerca sa se reconstruiasca, in anii '90. 

 

 

Boye a luat tineri defavorizati, saraci si nevoiti sa dea cu pumnul pentru a supravietui, si cu ajutorul lor a format echipa Team Rwanda, o echipa de ciclisti, sustinuta si de fundatii caritabile care vor sa ii ajute pe cei defavorizati din Rwanda.

 

Surse apropiate celor doi au declarat ca dupa o serie de discutii, DiCaprio si Bay au fost atrasi de subiect si doresc sa se implice ca producatori, chiar daca fanilor li se pare bizara asocierea dintre cei doi. Filmul n-are inca titlu si nu se cunosc mai multe detalii, urmand sa apara informatii in urmatoarele luni,


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies