marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Regizoarea Sam Taylor-Johnson a parasit franciza Fifty Shades of Grey: motivele pentru care nu va regiza si celelalte doua filme

Sam Taylor-Johnson a iesit din proiectul cinematografic Fifty Shades of Grey. Vestea a fost confirmata de cei de la Variety, dupa mai multe saptamani in care a circulat acest zvon.

Regizoarea Sam Taylor-Johnson a parasit franciza Fifty Shades of Grey: motivele pentru care nu va regiza si celelalte doua filme

Sam Taylor-Johnson nu va mai regiza "Fifty Shades Darker", al doilea film din seria Fifty Shades of Grey. Surse au declarat ca principalul motiv ar fi certurile si discutiile aprinse constante cu autoarea E.L.James, care a fost foarte implicata in viziunea artistica a filmului, iar asta a determinat-o pe Taylor-Johnson sa isi reconsidere optiunile.


De altfe, regizoarea a declarat de mai multe ori ca filmarile pentru Fifty Shades of Grey au fost stresante si ca a avut numeroase certuri cu autoarea, care nu dorea nicio schimbare, chiar si pozitiva la elementele din carte.
 

"A fost dificil acest film, nu pot sa mint. Ne-am certat, categoric, dar au fost certuri creative si atunci le rezolvam cumva. Ne-am respectat barierele pe platou, iar eu nu sunt o persoana care sa provoace scandal. A trebuit sa gasim o varianta intre cele doua viziuni, a ei, ca scriitoare, a mea, ca regizoare, astfel incat sa fim amandoua multumite." a declarat in ianuarie regizoarea. De aici au aparut si zvonurile cu privire la plecarea ei, alimentate si de recenziile foarte proaste pe care le-a primit filmul.
 

 

 


Nici actorii n-au fost ocoliti de critici dure, in special Jamie Dornan, cel care il joaca pe Christian Grey. Si despre el s-a spus ca va parasi franciza, insa salariul marit l-a convins sa ramana, conform presei. Actorul a declarat ca nu este adevarat si ca planul initial a fost sa apara in toate cele 3 productii, adaptate dupa seria romanelor scrise de E.L.James.

Ramane de vazut daca cei doi actori isi vor relua rolurile si mai ales, cine va avea curaj sa preia o serie cu atat de multe probleme. Desi este un fiasco total productia, filmul a fost un hit in box-office, cu incasari mondiale de 500 de milioane de dolari.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies