marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Regizorul care a schimbat soarta alegerilor din SUA, Michael Moore acuza : "Bin Laden a fost executat, nu ucis!"

Premiat cu Oscar pentru controversatul documentar despre care s-a spus ca a influentat  soarta alegerilor din SUA - Fahrenheit 9/11- Michael Moore a aruncat cuvinte grele dupa anuntul mortii lui Osama.

Regizorul care a schimbat soarta alegerilor din SUA, Michael Moore acuza : Bin Laden a fost executat, nu ucis!

CLICK AICI PENTRU A DEVENI FAN PROCINEMA PE FACEBOOK!

 

"Orice urma de bun simt iti spune ca Osama Bin Laden a fost EXECUTAT. Acesta a fost planul adevarat tot timpul. Mi-as dori ca cei de la Casa Alba sa nu ne mai trateze ca pe niste copii si sa ne spuna ce s-a intamplat cu adevarat" a declarat Michael Moore. Regizorul soca in 2010 cand spunea ca americanii nu vor avea loc in Rai din cauza ca guvernul de la Washington este inclinat spre razboi.


"Am avut incredere in Obama, dar ni s-au vandut 3 povesti diferite in ultima vreme despre moartea lui Bin Laden. Nimic nu s-a dovedid adevarat. Osama nu era inarmat.


Sunt catolic si cred ca merita un proces inainte de a fi ucis. Uitati-va la Procesele de la Nuremberg. Nu i-am impuscat in cap pur si simplu pe cei mai mari ticalosi din istorie.


Oricum uciderea sa ramane un eveniment istoric. Daca se dovedeste ca ceea ce a anuntat Obama nu este in totalitate adevarat in moartea lui Bin Laden nu cred ca presedintele va fi afectat intr-un fel. Osama va ramane mort si toata lumea va fi fericita"  a mai spus regizorul  cu o avere estimata la cateva zeci de milioane de dolari pentru  The Wrap.


Cel mai de succes film al lui Michael Moore, documentarul Fahrenheit 9/11, care a criticat administratia Bush pentru felul in care a actionat in Irak a avut incasari de 200 de milioane de dolari.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies