marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Regizorul David O.Russell si-a cerut scuze dupa ce a comparat programul incarcat al lui Jennifer Lawrence pentru franciza Jocurile Foamei cu "12 ani de sclavie"

David O.Russell si-a cerut scuze pentru greseala pe care a facut-o atunci cand a comparat programul incarcat al lui Jennifer Lawrence cu "12 ani de sclavie".

Regizorul David O.Russell si-a cerut scuze dupa ce a comparat programul incarcat al lui Jennifer Lawrence pentru franciza Jocurile Foamei cu 12 ani de sclavie

Regizorul productiei American Hustle si-a cerut scuze pentru felul in care a caracterizat programul actritei Jennifer Lawrence drept unul de sclavie, facand referire la filmarile pentru franciza The Hunger Games.

 

Russell, al carui film a castigat trei Globuri de Aur, a laudat harnicia lui Jennifer Lawrence intr-un interviu acordat pentru New York Daily News la premiile Australian Academy's AACTA din 10 ianurie. In timpul acestuia, regizorul a facut un comentariu mai putin inspirat, facand trimitere la productia lui Steve McQueen, 12 Years a Slave, una dintre rivalele pentru Oscaruri.

 

"Sa va spun ceva despre aceasta fata - sunt 12 ani de sclavie, asta e aceasta franciza", a declarat Russell, adaugand ca: "Voi avea multe probleme afirmand asta".

 

 

 

 

Declaratia a vrut sa sublinieze faptul ca, desi are programul incarcat cu filmarile pentru urmatoarele trei parti ale francizei The Hunger Games, Jennifer Lawrence isi mai gaseste film si pentru alte proiecte, precum American Hustle.

 

"Cu siguranta am folosit o analogie neinspirata intr-o incercare slaba de umor. Am realizat imediat dupa ce am spus-o si imi pare rau", a marturisit Russell pentru The Guardian.

 

American Hustle a cucerit trei Globuri de Aur, pentru cel mai bun film de comedie/musical, in timp ce Jennifer Lawrence si Amy Adams au fost recompensate cu acest trofeu pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar, respectiv intr-un rol principal intr-o comedie/musical.

 

American Hustle are la baza povestea scandalului ABSCAM, in care mai multi membrii ai Congresului au fost arestati pentru luare de mita. Actiunea incepe atunci cand un agent FBI ambitios (Bradley Cooper) apeleaza la doi escroci financiari (Christian Bale si Amy Adams) pentru a pacali o serie de politicieni. In centrul povestii se afla si primarul din Camden, New Jersey (Jeremy Renner). Regizorul David O.Russell considera American Hustle a treia parte a reinventarii sale, reinventare care a inceput cu The Fighter si a continuat cu Silver Linings Playbook

 

 

 

American Hustle este un thriller politic dupa un scenariu de Eric Singer, care se concentreaza pe un caz complicat de coruptie din anii ’70, cu ramificatii in Congresul SUA. Atunci 31 oficiali guvernamentali suspectati de acte de coruptie si trafic de influenta au fost cercetati penal, iar 11 dintre ei fiind pusi sub acuzare. 

 

Christian Bale interpreteaza pe genialul escroc financiar Melvin Weinberg care alaturi de amanta si partenera sa la crime - Amy Adams - este obligat sa lucreze cu un agent FBI scapat de sub control - Bradley Cooper - pentru a pacali o serie de politicieni. In centrul povestii se afla si primarul din Camden, New Jersey - Jeremy Renner. Iar Jennifer Lawrence joaca rolul sotiei lui Christian Bale.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies