marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Regizorul de la Terminator si actorul din Inception/ Batman intr-o poza jenanta care face senzatie pe net

McG, regizorul si producatorul care a realizat Terminator Salvation ( 2009) si serialul de succes "Supernatural" a aparut intr-un video stanjenitor alaturi de actorul britanic Tom Hardy vedeta din Inception si The Dark Knight Rises.

Regizorul de la Terminator si actorul din Inception/ Batman intr-o poza jenanta care face senzatie pe net

Cei doi care au realizat impreuna comedia This Means War! ce se va lansa in aceasta luna, apar intr-un video in care isi dau jos pantalonii in timpul unui joc de paintball pe platourile de filmare.


Se pare ca cele doua vedete au incercat sa-si distreze colegii de pe platourile de la This Means War! unde mai joaca Reese Witherspoon si Chris Pine.

 

This means war! este povestea a doi prieteni din copilarie (Tom Hardy si Chris Pine) care lucreaza impreuna la prestigioasa agentie CIA. Ei sunt bine antrenati, dispun de arme si dispozitive de ultima generatie si impreuna formeaza o echipa greu de invins. Relatia de prietenie este pusa la incercare atunci cand spionii descopera ca sunt indragostiti de aceeasi femeie, Lauren Scott (Reese Witherspoon).Aceasta se intalneste simultan cu amandoi, dar baietii nu ii marturisesc lui Lauren ca se cunosc intre ei si ca ii cunosc  planul, ci intra intr-o competitie, unul impotriva celuilalt, pentru castigarea inimii fetei.


 

Filmul este regizat de McG si se va lansa pe 17 februarie in Romania.  Poza compromitatoare cu Tom Hardy vazut ca unul dintre cei mai promitatori actori ai momentului nu este singura care a facut valva.


Actorul de 34 de ani a fost la un pas de scandal cu prezentatorul britanic Jonathan Ross  care a comis gafa de a prezenta in timpul unei emisiuni in care acesta era invitat o poza din perioada in care Hardy era fotomodel. Actorul s-a suparat atat de rau incat a fost la un pas de a incheia interviul, insa pana la urma cei doi s-au impacat.

 


 


Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies