marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Relatia dintre Miley Cyrus si Patrick Schwarzenegger merge din ce in ce mai bine. Cum s-au fotografiat cei doi indragostiti

Milye Cyrus si Patrick  Schwarzenegger se inteleg din ce in ce mai bine. Cantareata de 22 de ani tot posteaza fotografii cu ea si noul ei iubit, semn ca sunt foarte fericiti.

Relatia dintre Miley Cyrus si Patrick Schwarzenegger merge din ce in ce mai bine. Cum s-au fotografiat cei doi indragostiti


Tinerii indragostiti petrce din ce in ce mai mult timp impreuna de la Anul Nou incoace, cand au sarbatorit trecerea dintre ani alaturi de Arnold Schwarzenegger si iubita acesteia, Heather Milligan, dar si de Sofia Vergara si Joe Manganiello, in Las Vegas.


Miley Cyrus si Patrick Schwarzenegger sunt impreuna de cateva lui si, chiar daca mama tanarului nu prea este de acord cu relatia acestora, lucrurile par sa mearga foarte bine intre cei doi. "Maria, mama lui Patrick, nu e prea incantata de faptul ca fiul ei isi concentreaza toata atentia asupra lui Miley si nu e prea bucuroasa ca sunt impreuna. Dar totusi nu respinge ideea si crede ca sentimentele ei la adresa lui Miley se pot schimba", a declarat o sursa apropiata cuplului.



Citeste continuarea si vezi imaginile pe perfecte.ro


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies