marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Relația dintre Tom Cruise și iubita lui rusoaică devine tot mai serioasă

Elsina pare să-i fi intrat la inimă starului din „Top Gun”, care-și petrece tot mai multe nopți la ea în apartament.

Relația dintre Tom Cruise și iubita lui rusoaică devine tot mai serioasă
La cei 61 de ani ai săi, Tom Cruise pare că trăiește din nou o dragoste adevărată. Cea care l-a făcut să-i bată inima atât de puternic este Elsina Khayrova, o rusoaică în vârstă de 36 de ani, pe deasupra și bogată, care nu râvnește la averea lui – poate, mai degrabă, la faima sa.
 
Săptămâna trecută, cei doi s-au afișat pe covorul roșu de la gala Air Ambulance Charity din Londra, care a avut loc la hotelul Raffles, unde a fost invitat să participe și Prințul William. Și, deși au ajuns separat la eveniment, Elsina și Tom nu s-au ferit să fie văzuți împreună și au plecat apoi spre casa rusoaicei din Knightsbridge, despre care se spune că ar valora 10 milioane de lire sterline.


 
Se știe prea bine că sunt împreună. Au fost foarte apropiați în ultimele săptămâni, dar au mare grijă să nu fie fotografiați împreună. Vor să-și păstreze intimitatea”, a declarat o sursă din anturajul starului hollywoodian pentru „Daily Mail”. „Tom a stat toată noaptea la apartamentul Elsinei, care, după cum vă puteți imagina, este un loc foarte frumos. Le place să petreacă timpul împreună și, în ciuda averii lor, fac multe lucruri pe care le fac cuplurile normale”, a mai spus aceeași sursă pentru „DailyMail”, adăugând că cinele romantice și plimbările prin Hyde Park fac parte din rutina lor de cuplu aflat la începutul relației.


 
De altfel, pentru a o impresiona pe Elsina, care este și mama unei fetițe, Tom Cruise a închiriat un etaj întreg al unuia dintre cele mai exclusiviste restaurante din Londra, pentru a se bucura de o cină intimă, la care au consumat cocktailuri fără alcool și fructe de mare.


 
Zvonurile privind o relație între Tom Cruise și elsina Khayrova au apărut la finalul anului trecut, când cei doi au fost prezenți la o petrecere în Londra, unde ar fi fost de nedespărțit. „Erau inseparabili, clar formează un cuplu. Părea să fie fermecat de ea”, a povestit unul dintre invitați, tot pentru „Daily Mail”.

 

FOTO: Profimedia

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies