marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jumatate om-jumatate masina, suta la suta politist. Remake-ul de la Robocop se va lansa in august 2013

Part man. Part machine. All cop. Politistul viitorului Robocop se intoarce pe marile ecrane in 2013. Remake-ul filmului SF din 1987, Robocop va ateriza in cinematografe pe 9 august 2013, a anuntat intr-un comunicat oficial Sony Pictures.

Jumatate om-jumatate masina, suta la suta politist. Remake-ul de la Robocop se va lansa in august 2013

Joel Kinnaman, vedeta din serialul The Killing, a primit rolul principal in urmatorul remake Robocop, care este regizat de  brazilianul Jose Padhila cunoscut pentru filmele de actiune ‘Elite Squad’ si ‘Elite Squad 2: The Enemy Within'.

 

Actorul suedez, Joel Kinnaman pe care l-ati putut vedea in acest an in versiunea americana a filmului The Girl With The Dragon Tattoo, va avea rolul principal in aceasta versiune Robocop, preluand rolul de la Peter Weller, care a jucat atat in primul film din 1987, cat si in continuarea din 1990.
 

Planurile pentru acest remake au fost la un pas sa fie anulate cand regizorul Darren Aronofsky a renuntat, iar studiourile MGM s-au confruntat cu probleme financiare in 2010.


Insa lucrurile au intrat pe drumul cel bun. Pelicula are un buget de 100 de milioane de dolari potrivit imdb.com si este scrisa de Nick Schenk( Gran Torino) si Joshua Zetumer.

 

Povestea va fi plasata in Detroit intr-un viitor apropiat cand un politist ucis la datorie este transformat in cyborg super-uman si trimis pe strazi pentru a pune capat crimelor care au atins cote alarmante. Acesta devine insa torturat de trecutul sau si porneste sa se razbune pe cei care l-au ucis.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies