marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Reportaj din culisele telenovelei romanesti “Ingeri pierduti” – Editie speciala exclusiv pe Voyo.ro! Madalina Anea si Paul Diaconescu au avut probleme cu scenele de sex!

Probleme la scenele de sex! – de asta s-au plins protagonistii telenovelei romanesti “Ingeri pierduti”! De ce au plins actorii in studioul Voyo si care este planul de ultim moment al lui Ioan Isaiu, aflati numai la Voyo, in reportajul special care ne introduce in culisele telenovelei “Ingeri pierduti”. Diana Dumitrescu, Madalina Enea, Ioan Isaiu si Paul Diaconescu sunt numai la Voyo, astazi, incepand cu ora 16:00, cu dezvaluiri socante despre “Ingeri pierduti”!

Reportaj din culisele telenovelei romanesti Ingeri pierduti ndash; Editie speciala exclusiv pe Voyo.ro! Madalina Anea si Paul Diaconescu au avut probleme cu scenele de sex!

Dupa 10 luni de la incheierea filmarilor, Diana Dumitrescu, Ioan Isaiu, Madalina Anea si Paul Diaconescu, protagonistii telenovelei “Ingeri pierduti”, s-au reintalnit pe platourile de filmare pentru a realiza un reportaj exclusiv pentru voyo.ro, moderat de reporterul Acasa TV Irina Fodor, care va putea fi urmarit astazi incepand cu ora 16:00. 

 

Timp de o ora, Diana, Ioan, Madalina si Paul s-au amuzat, au ras, uneori au si plans cand au povestit din culisele filmarilor de la “Ingeri pierduti”. Au vorbit despre secventele care i-au pus in dificultate, sau care au starnit amuzamentul intregii echipe, au dezvaluit ce proiecte artistice pregatesc pentru 2014 si au dezbatut cu zambetul pe buze cum isi impart in cuplu atributiile casnice.

“Ingeri pierduti” a fost un proiect de suflet pentru Diana Dumitrescu, iar reintalnirea cu colegii sai a emotionat-o pana la lacrimi. Diana a povestit despre escapada de cateva zile la Viena si despre visul pe care si l-a implinit vizitand capitala Austriei in aceasta perioada a anului. Bucuroasa de succesul pe care il inregistreaza cutiile de lemn pe care le decoreaza prin tehnica servetelului, Diana a povestit despre planurile de viitor pe care le are cu D’Box by Diana Dumitrescu. 

 

Ioan a dezvaluit ca dorinta lui cea mai mare pentru 2014 este sa devina… tatic! 

Madalina si Paul au povestit despre cum i-a ajutat povestea de dragoste dintre personajele interpretate sa consolideze propria lor poveste de dragoste, din viata reala, despre proiectele de teatru independent pe care le vor initia anul viitor.

 

Care au fost secventele filmate pentru “Ingeri pierduti” care i-au emotionat si marcat cel mai mult? Ce intamplari inedite au trait pe platourile de filmare? Unde vor petrece sarbatorile de iarna? Ce planuri personale si profesionale au pentru Noul An? Despre toate acestea, pe 20 decembrie, intr-un  reportaj exclusiv pentru voyo.ro, moderat de Irina Fodor.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies