marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

“Restul e tacere", primul loc in topul celor mai bune filme romanesti din 2008

Filmul “Restul e tacere", regizat de Nae Caranfil, a primit cele mai multe voturi din partea presei de specialitate si va fi prezentat la Best Film Fest.

“Restul e tacere , primul loc in topul celor mai bune filme romanesti din 2008

In clasament pe urmatoarele locuri se afla "Boogie", de Radu Muntean, si documentarul "Podul de flori" al lui Thomas Ciulei.

"Elevator", de George Dorobantu, a fost votat cel mai bun film independent romanesc al anului trecut, in timp ce "Alexandra", de Radu Jude, conduce in clasamentul filmelor de scurtmetraj romanesti, urmat de "Megatron", de Marian Crisan, care a primit premiul Palme d'Or la Cannes in 2008, si "Valuri", de Adrian Sitaru.

Anamaria Marinca a fost aleasa cea mai buna actrita dintr-un film romanesc, pentru prestatia din "Boogie", fiind urmata in top de Ioana Bulca din "Restul e tacere" si Iulia Verdes din "Elevator".

La categoria "cel mai bun actor intr-un film romanesc in 2008", pe primul loc s-a clasat Dragos Bucur ("Boogie"), in timp ce Marius Florea Vizante si Ovidiu Niculescu s-au situat pe locurile doi respectiv trei , pentru rolurile din pelicula "Restul e tacere".

Nae Caranfil a fost votat cel mai bun regizor roman al anului 2008. Topul este completat de Radu Muntean si George Dorobantu.

Best Film Fest se desfasoara in perioada 23 - 29 ianuarie in Bucuresti.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies