marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Reuniune in stil Scarface: Al Pacino si Brian De Palma fac echipa din nou pentru un film despre viata antrenorului de fotbal Joe Paterno

Brian de Palma va regiza fillmul Happy Valley despre viata si cariera celebrului antrenor de fotbal american Joe Paterno, interpretat de Al Pacino.

Reuniune in stil Scarface: Al Pacino si Brian De Palma fac echipa din nou pentru un film despre viata antrenorului de fotbal Joe Paterno


Reuniune marca Scarface pe platourile filmului Happy Valley: Brian de Palma ( 72 de ani) si Al Pacino ( 72 de ani)  fac din nou echipa pentru un film ce se anunta spectaculos. Al Pacino va juca rolul principal, iar managerul sau, Riock Nicita, va fi si producatorul peliculei, informeaza Deadline.com.


Joe Paterno a murit din cauza unui cancer pulmonar pe 22 ianuarie, la varsta de 85 de ani. El a cunoscut numeroase succese pe plan sportiv, fiind antrenorul principal al echipei Pennsylvania State timp de 46 de ani. Dave McKenna, cunoscut pentru American History X va semna scenariul filmului.

Reputatia lui Joe Paterno a avut insa de suferit in 2011, cand a fost concediat din cauza faptului ca nu a actionat impotriva fostului sau antrenor asistent Jerry Sandusky, acuzat de abuzuri sexuale comise asupra mai multor baieti. Viata lui a devenit subiectul unui roman, "Paterno", devenit bestseller la scurt timp dupa lansare.

Laureat al unui premiu Oscar, in 1993, pentru rolul din filmul "Parfum de femeie", si nominalizat la alte sapte premii ale Academiei de film americane, Al Pacino a mai jucat rolul unui antremor de fotbal american in drama Any Given Sunday ( 1999) in regia lui Oliver Stone.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies