marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorii din Dawson’s Creek se reunesc. Cum s-au transformat actorii din serialul care a facut valuri printre romani la finalul anilor '90

Actrita Michelle Williams a declarat  in aceasta saptamana la Festivalul de Film de la Tribeca, New York ca isi doreste o reuniune alaturi de colegii din celebrul serial care a facut valuri si printre romani la finalul anilor '90 - Dawson’s Creek/ Cei mai frumosi ani.

Actorii din Dawson rsquo;s Creek se reunesc. Cum s-au transformat actorii din serialul care a facut valuri printre romani la finalul anilor 90

GALERIE FOTO: Cum s-au transformat actorii din Dawson’s Creek
 

Michelle Williams sau Jen din serialul Dawson’s Creek a ajuns intr-adevar departe: in 6 ani actrita  de 31 de ani a obtinut 3 nominalizari la Oscar, insa nu a uitat de unde a plecat. Dawson’s Creek este serialul care i-a facut celebri pe Katie Holmes, Joshua Jackson ( starul din Fringe), James Van Der Beek si Michelle Williams care isi doreste o reuniune cu fostii colegi.


Dawson’s Creek e serialul care i-a tinut lipiti de televizoare pe americani, insa a facut furori si in Romania.  Creat de Kevin Williamson, cel care se afla si si in spatele unui alt serial de mare succes The Vampire Diaries, Dawson’s Creek este povestea a patru adolescenti din Massachusetts, care se lupta cu diversele probleme si obstacole de care se lovesc la aceasta varsta. Serialul a fost lansat in 1998 si a rulat pe micile ecrane 5 ani, timp in care a castigat 14 premii si atragea o audienta in medie de 5 milioane de telespectatori pe episod pentru canalul WB  (actualul CW). In Romania a fost difuzat de PRO TV in 1999.
 

Michelle Williams, James Van Der Beek, Katie Holmes, Joshua Jackson in urma cu 14 ani


Michelle Williams, care are o fiica de sase ani, pe nume Matilda, cu fostul ei logodnic - regretatul Heath Ledger - a povestit ca s-a bucurat cand a obtinut un rol in serialul "Cei mai frumosi ani/ Dawson's Creek", in 1997, si s-a putut muta astfel in Carolina de Nord, pentru ca viata din Los Angeles nu i se potrivea. De atunci Williams a fost nominalizata la Oscar in 2005 pentru rolul din "Brokeback Mountain", a jucat in 2009 in thrillerul "Shutter Island", regizat de Martin Scorsese si in "Blue Valentine", rol pentru care a fost nominalizata la Oscar si Globurile de Aur 2011.  In 2012 Williams a intruchipat-o pe Marilyn Monroe, in pelicula "My Week with Marilyn", in regia lui Simon Curtis, jucand alaturi de actori precum Kenneth Branagh si Julia Ormond iar rolul i-a adus a treia nominalizare la Oscar. "Mi-as dori sa facem o reuniune cu colegii din Dawson’s Creek  si sa ne reintalnim cu fanii" a declarat actrita.

 

Michelle Williams avea 17 ani cand se lansa Dawson’s Creek


Dawson’s Creek este serialul care a facut-o celebra si pe Katie Holmes. In film, Holmes interpreta rolul baietoaicei Joey Potter, o foarte buna si silitoare eleva si studenta, care isi doreste foarte mult sa atinga succesul prin forte proprii, avand insa o fire indecisa, conservatoare si adesea rigida. Holmes a mai jucat in succesele Batman Begins ( 2005)  si Thank You for Smoking ( 2005), insa cariera ei nu prea a stralucit in ultimii ani. In 2011 a intrat in atentie cu mini seria The Kennedys, insa multora nu le-a placut cum a interpretat-o pe Jackie Kennedy.

Katie Holmes avea 19 ani cand se lansa Dawson’s Creek

 


Actorul canadian Joshua Jackson a cunoscut si el succesul dupa terminarea lui Dawson’s Creek cu un serial extrem de apreciat si premiat - Fringe unde joaca din 2008.
 

Joshua Jackson  a debutat si el in serial la 19 ani

 

Mai putin cunoscut international a ramas James Van Der Beek care desi a continuat sa apara episodic printr-o puzderie de seriale iar din acest an poate fi vazut in seria "Don't Trust the B---- in Apartment 23" actorul nu a tinut pasul cu ceilalti  colegi ai sai la nivelul celebritatii internationale.


Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies