marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Revedere emotionanta intre Lisa Kudrow si Matt LeBlanc. Cum arata dupa opt ani eroii serialului Friends

Dupa opt ani de la incetarea difuzarii unuia dintre cele mai apreciate seriale din istorie, Friends, Matt LeBlanc si Lisa Kudrow, deveniti celebrii datorita rolurilor lui Joey si a lui Phoebe, s-au reunit in cadrul unui eveniment care a avut loc in Beverly Hills. 

Revedere emotionanta intre Lisa Kudrow si Matt LeBlanc. Cum arata dupa opt ani eroii serialului Friends

Lansat in 1994, Friends, serialul despre vietile a sase prieteni care i-a facut celebri pe Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry si David Schwimmer a fost desemnat unul dintre cele mai populare sitcom-uri all time si a avut un impact cultural urias in SUA (a fixat multe trend-uri si obiceiuri printre telespectatori), primind 63 de nominalizari Emmy.


Zambitori si incantati ca s-au revazut dupa atata timp, Matt si Lisa au atras atentia tuturor datorita chefului de viata pe care l-au aratat. Imbracata intr-o rochie crem, asimetrica si cu volane, Lisa Kudrow a demonstrat ca femeile pot arata bine si la 49 de ani, chiar si fara ajutorul operatiilor estetice.

 


Lisa Kudrow s-a lansat in lumea cinematografica dupa aparitia in Friends, chiar daca si inainte de aceasta productie a mai avut si alte roluri in diverse filme si seriale. Dupa incetarea difuzarii sitcom-ului, actrita de 49 de ani nu a mai cunoscut acelasi succes, insa fanii au mai vazut-o in seriale ca The Comeback in 2005 si mai nou intr-un serial de comedie online Web Therapy. Dintre cei ssase actori din Friends, Lisa a fost prima care a castigat un premiu Emmy pentru interpretarea rolului lui Phoebe, fiind cea care a si primit cele mai multe nominalizari.

 


Lisa a avut roluri si in comedia "Easy A" si "P.S. I Love You", insa a dezvaluit ca incearca sa se concentreze mai mult pe activitatea de producator. In 2004, in timpul sezonului final de la Friends Jennifer Aniston, Courtney Cox si Lisa Kudrow erau platite cu un milion de dolari pe episod un record care a ramas neegalat pana acum pentru o actrita de TV.


La inceput, creatorii serialului au vrut sa centreze actiunea in jurul a patru personaje, iar Pheobe si Chandler sa fie personaje secundare, insa lucrurile s-au schimbat atunci cand au vazut ca lumea ii iubeste pe toti sase si ca audientele sunt in crestere in formula completa.

 


Serialul creat de David Crane si Marta Kauffman si care a devenit un adevarat fenomen mondial cu audiente record pentru postul NBC a fost o rampa de lansare pentru Lisa Kudrow pe care nu puteai decat sa o iubesti in rolul nebunaticei Phoebe Buffay, la fel si pentru Matthew Perry (Chandler), Matt LeBlanc (Joey) si David Schwimmer (Ross).
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies