marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Adam Levine a fost desemnat cel mai sexy barbat in viata in anul 2013 de revista People. Ce actori se afla in top

Editorii revistei People au desemnat, marti, cel mai sexy barbat in viata pe anul 2013. Revista People acorda acest titlu in fiecare an, in luna noiembrie. Primul castigator a fost actorul australian Mel Gibson, in anul 1985.

Adam Levine a fost desemnat cel mai sexy barbat in viata in anul 2013 de revista People. Ce actori se afla in top

Optiunea celor de la People a fost Adam Levine, solistul formatiei rock Maroon 5 si jurat al emisiunii "The Voice" de pe postul NBC. Solistul, in varsta de 34 de ani, care este logodit cu top-modelul Victoria's Secrets Behati Prinsloo, a declarat revistei People ca a fost uluit de aceasta veste, informeaza reuters.com. "Ca muzician, visezi sa castigi premii Grammy si nu m-am asteptat sa castig un asemenea premiu", a spus Adam Levine.

 

Insa, nu toti sunt multumiti de alegerea facuta. Fanii au delcarat chiar ca Levine nu merita acest titlu, si ca altii sunt cei demni de acest titlu, de la Ryan Gosling la Tom Hiddleston.


Printre castigatorii din anii precedenti, desemnati de revista People, se numara Channing Tatum, Brad Pitt, Johnny Depp, Ryan Reynolds, George Clooney si Matt Damon.


De asemenea, Adam Levine a debutat in lumea filmului anul trecut, primind un rol in serialul de televiziune "American Horror Story". Acesta a jucat in lungmetrajul "Can A Song Save Your Life?" (2013), cu Keira Knightley si Mark Ruffalo, care a avut premiera la Festivalul International de Film de la Toronto.

 


Trupa Maroon 5, care a debutat in 2002 cu albumul "Songs About Jane", si-a lansat al patrulea album, "Overexposed", in 2012. Dintre piesele trupei fac parte "This Love", "She Will be Loved" si "Moves Like Jagger", in colaborare cu Christina Aguilera. In 2012, castigatorul a fost actorul american Channing Tatum.

 


Printre castigatorii acestui titlu in anii precedenti se numara Johnny Depp (2009 si 2003), Matt Damon (2007), Matthew McConaughey (2005), Jude Law (2004), Ben Affleck (2002) si Brad Pitt (2000 si 1995).

 

Cei mai sexy barbati din lume in 2013, conform revista People

1. Adam Levine

2. Idris Elba

3. Luke Bryan

4. Jimmy Fallon

5. Bruno Mars

6. Jonathan and Drew Scott

7. Justin  Timberlake

8. Chris Pine

9. Pharell Williams


10. Ronan Farrow


11. Justin Theroux


12. David Beckham

 

Sursa foto: Getty

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies