marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Richard Gere a fost confundat cu un om al strazii in New York: cum s-a transformat actorul pentru noul sau film

O turista din Franta care a vazut un cersetor scotocind prin pubelele din New York a ascultat de vocea interioara care o indemna sa fie o persoana buna si i-a oferit acestuia felii de pizza, fara sa isi dea seama ca persoana in cauza era actorul Richard Gere care turna o scena de film.

Richard Gere a fost confundat cu un om al strazii in New York: cum s-a transformat actorul pentru noul sau film

Karine Valnais Gombeau, o frantuzoaica in varsta de 42 de ani, se afla in apropiere de gara Grand Central din Manhattan, atunci cand a vazut un barbat cu un fes tras pana la nivelul sprancenelor, care scotocea prin pubele, a anuntat duminica publicatia New York Post.

Turista iesea dintr-o pizzerie cu sotul ei si fiul lor in varsta de 15 ani si a decis sa ofere acelui "cersetor" feliile ramase din pizza lor de dimensiuni pantagruelice.


Richard Gere, in varsta de 64 de ani, nu a ezitat si a intrebat-o ce se afla in sacosa pe care i-o oferea acea femeie. Am incercat sa ii spun in engleza, dar mi-a iesit pe jumatate in franceza. I-am spus: «Je suis desolée, but the pizza is cold» («Imi pare rau, dar pizza este rece»)", a declarat Karine Valnais Gombeau pentru publicatia americana.

 

"El mi-a raspuns: «Multumesc, Dumnezeu sa va binecuvanteze!»", a adaugat ea. Turista franceza a parasit zona fara sa stie ca a oferit resturi de pizza unui star hollywoodian si fara sa stie ca era vorba de filmarile pentru noul lungmetraj cu Richard Gere, intitulat "Time out of Mind".

Karine a descoperit acest lucru abia dupa doua zile, cand s-a recunoscut intr-o fotografie publicata de New York Post. "A fost ceva magic, e incredibil ca poate sa se intample asa ceva. Cred ca (el) este foarte frumos, chiar si la varsta lui", a adaugat turista franceza.

 


Richard Gere se afla in aceasta perioada la New York unde filmeaza pentru pelicula "Time Out of Mind", ce spune povestea unui barbat fara adapost care incearca sa reia legatura cu fiica sa.


Sursa: Mediafax.ro

 

Sursa foto: Splash/Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies