marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O comedie iubita de toate femeile a declansat criza economica. De ce a numit Richard Gere "Pretty Woman" o mizerie de film

In 1990 Richard Gere si Julia Roberts aduceau pe marile ecrane una dintre cele mai populare povesti de dragoste din cinematografie. Pretty Woman a facut-o celebra pe Julia Roberts, iar pe Richard Gere l-a imbogatit. Totusi, actorul de 62 de ani vrea sa uite de filmul care a innebunit femeile in anii '90.

O comedie iubita de toate femeile a declansat criza economica. De ce a numit Richard Gere Pretty Woman o mizerie de film

Pretty Woman este unul dintre cele mai populare filme din ultimii 20 de ani. Cu un buget de 14 milioane de dolari, filmul a strans incasari de 463 de dolari.
 


Cu o poveste emotionanta care aduce aminte de Cenusareasa, Pretty Woman a cucerit milioane de fani, in special datorita actorilor carismatici. Povestea de iubire dintre Vivian (Julia Roberts), o prostituata frumusica si inteligenta si Edward (Richard Gere), un om de afaceri putred de bogat i-a facut pe multi sa planga si i-a adus prima nominalizare la Oscar Juliei Roberts, care avea doar 22 de ani. Au exista zvonuri lansate de un prieten de familie al actritei cum ca aceasta s-ar fi indragostit nebuneste de Richard Gere, desi niciodata nu s-a pomenit de o relatie intre cei doi.

 


Totusi, actorul care frangea inimile femeilor in anii '90 si-a desfiintat propriul film: "Lumea tot ma intreaba despre film, dar n-a fost decat o comedioara stupida, o mizerie. Ii facea pe acei barbati sa fie fermecatori, ceea ce este gresit. Din fericire, in zilele noastre barbatii precum personajul meu din Pretty Woman sunt priviti cu scepticism", a spus acesta intr-un interviu acordat publicatiei Woman's Day Australia.

 

 

Richard Gere se referea la Edward, personajul sau, care era un om de afaceri ce cumpara firme mai mici pentru a le desfiinta si vinde pe bucatele pentru a scoate cat mai mult profit.

Chiar daca Gere considera Pretty Woman un film prost si nerealist, pelicula ramane una dintre cele mai populare si vizionate pe posturile de televiziune si este pus pe lista A a filmelor de la Hollywood.Cei de la Business Insider spun ca daca Richard Gere n-ar fi facut acest film, actorul nu ar mai fi fost atat de celebru si nici n-ar fi fost numit de revista People cel mai sexy barbat de pe planeta, de doua ori.
 

Richard Gere nu s-a oprit aici cu declaratiile. Actorul crede ca actuala criza economica mondiala se datoreaza si acestui film. "Oamenii ca Edward contribuie la dezastrul economic mondial in care ne aflam, iar filmul asta ridica in slavi tipii aroganti si egoisti, modeul tipic celor de pe Wall-Street".

 

Culmea, actorul revine in rolul unui individ lipsit de scrupule de pe Wall-Street, in Arbitrage, un thriler economic, in care un afacerist de succes face o greseala fatala si este nevoit sa apeleze la un individ dubios pentru a nu pierde tot. Gere este mult mai mandru de acest film: "Este mult mai serios, cu o cauza si un efect".

 

 

 


 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies