marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ricky Gervais, implicat intr-un nou scandal, cu o luna inainte de Gala Globurilor de Aur. Ce declaratii socante a facut pe Twitter

Ricky Gervais continua seria scandalurilor monumentale, dupa ce joi a inceput o cearta aprinsa cu fundamentalisti crestini pe Twitter. Drept urmare, unul dintre utilizatori a postat un filmulet in care arde poza cu Ricky Gervais infatisat ca Iisus rastignit.

Ricky Gervais, implicat intr-un nou scandal, cu o luna inainte de Gala Globurilor de Aur. Ce declaratii socante a facut pe Twitter

Actorul britanic a fost luat in vizor atat de presa cat si de crestini dupa ce a facut o sedinta foto extrem de indrazneata, in care aparea rastignit asa cum a fost Iisus.  Gervais a primit mesaje de ura din partea fundemantalistilor, insa acesta, un ateu convins, s-a aparat, continuand seria atacurilor dure si jignirile la adresa credinciosilor.

Ricky Gervais a transmis un mesaj pe Twitter in care ii ruga pe toti credinciosi adevarati sa nu ii lase pe bigoti sa le tina predici in numele lui Dumnezeu, dar care de fapt instiga la ura. Pace". Un utilizator a numit poza cu Gervais cel mai urat lucru de pe lume. Actorul s-a aparat spunand  ca "nu sunt anti-crestin, nu cred in Dumnezeu, dar tratez toate religiile in mod egal."
 


Gazda Globurilor de Aur din 2012 a starnit controverse cu imagini socante realizate pentru o campanie PETA. Acesta a aparut pe coperta revistei New Humanist rasitgnit pe cruce si si-a scris pe piept cu sange cuvantul ateu.


Nu este prima data cand acesta intra in conflicte religioase. Aceeasi poza i-a facut pe cei de la Rolling Stone sa refuze publicarea fotografiilor in revista, iar Gervais nu a mai aparut in acel numar pe coperta.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies