marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ride Along, filmul de actiune in care joaca si Dragos Bucur, debuteaza pe primul loc in box office-ul nord-american

Comedia politista "Un politist si jumatate/ Ride Along", de Tim Story, debuteaza pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 41,2 milioane de dolari

Ride Along, filmul de actiune in care joaca si Dragos Bucur, debuteaza pe primul loc in box office-ul nord-american


In noua productie a regizorului Tim Story, care a realizat comedia "Poarta-te ca o doamna, gandeste ca un barbat/ Think Like a Man" (2012), un tip caruia-i turuie gura incontinuu (Kevin Hart) tine neaparat sa mearga macar o data in patrulare pe strazile din Atlanta cu fratele iubitei sale, un politist caruia-i sare tandara foarte usor (Ice Cube). Odata ce acesta accepta sa fie insotit de viitorul lui cumnat, cel din urma se vede nevoit sa faca tot posibilul sa supravietuiasca in cele mai nebunesti 24 de ore din viata lui.

 

 

 

Astfel, Ride Along a intrecut The Lone Survivor, productia cu Mark Wahlberg trecand pe locul 2, cu incasari de 23 de milioane de dolari. Inspirat din relatarea unuia dintre membrii unei echipe Navy SEAL, Marcus Luttrell, despre o misiune care a esuat in mod tragic, "Supravietuitorul" ii are in centru pe Luttrell (Mark Wahlberg) si pe echipa sa (printre care Taylor Kitsch, Emile Hirsch si Ben Foster), surprinsi de o ambuscada a talibanilor in Afganistan, in 2005. Dupa un schimb prelungit de focuri si o urmarire pe jos, cei mai multi membri ai echipei sunt ucisi, Navy SEAL inregistrand cea mai mare pierdere din istoria sa operationala.

De asemenea, in filmul Ride Along, care va fi lansat pe marile ecrane din Romania pe 24 ianuarie, joaca si actorul Dragos Bucur. Acesta deschide filmul cu una dintre cele mai tari scene de actiune.

 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies