marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rihanna o copiaza pe Megan Fox. Prima imagine cu ea in filmul de 200 de milioane de dolari Battleship

Si Rihanna isi face debutul pe lista hot a cantaretilor care se trezesc actori peste noapte.Daca Justin Timberlake uimeste cu 3 filme in 2011, Rihanna se pregateste pentru 2012 de primul ei blockbuster Battleship, numit de presa noul  Transformers.

Rihanna o copiaza pe Megan Fox. Prima imagine cu ea in filmul de 200 de milioane de dolari Battleship

Acum o saptamana Universal Pirctures a lansat primul trailer pentru  Battleship - un fel de Transformers doar ca in lumea acvatica. Rihanna va juca rolul unei agent FBI care se alatura unei trupe internationale pentru a se lupta cu un inamic de pe alta planeta.


Regizat de Peter Berg si cu Taylor Kitsch, Liam Neeson, Brooklyn Decker, Alexander Skarsgard si Rihanna in rolurile principale Battleship  se va lansa in cinematografe pe 12 mai 2012.


Filmul are un buget de 200 de milioane de dolari si este inspirat de clasicul joc Battleship creat de Hasbro. Filmarile au inceput in 2010 in Australia si continua in Hawaii si California.


Pelicula spune povestea unei flote internationale plecata pe urmele unei specii de extraterestri numiti The Regents. Acestia invadeaza planeta pentru a construi o sursa de energie in oceanele Pamantului.
 

"Filmul este un pariu urias pentru noi" a declarat Adam Fogelson unul dintre oficialii de la Universal intrebat in legatura cu bugetul urias al filmului. Battleship este primul blockbuster pentru Rihanna.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies