marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rihanna se bate cu extraterestri intr-un film al carui buget a sarit de 200 de milioane de $. 5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Battleship

Rihanna se chinuie se ajunga noua fata dura si in lumea filmului. Mega productia Battleship care se va lansa in aprilie o va aduce pe celebra cantareata in primul ei film alaturi de Taylor Kitsch, Alexander Skarsgard, Brooklyn Decker si Liam Neeson.

Rihanna se bate cu extraterestri intr-un film al carui buget a sarit de 200 de milioane de $. 5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Battleship

"O aventura epica ce se duce pe apa, in ceruri si pe uscat pentru a salva planeta de o forta superioara" asa a prezentat regizorul si producatorul Peter Berg (Hancock) filmul realizat de Universal Pictures si Hasbro cu un buget  care pur si simplu a explodat si a  trecut de 200 de milioane de dolari.

Rihanna va juca rolul unui ofiter marin, specialista in armamentul greu, insa pana acum imaginile din trailere nu prea au facut-o un hit printre amatorii de SF-uri in stilul seriei Transformers.  Fanii s-au aratat nemultumiti si de asemanariile uriase dintre trilogia Transformers a lui Michael Bay si Battleship despre care s-a spus ca este o copie a francizei cu roboti extraterestri doar ca intr-un univers acvatic de aceasta data. Dupa ce au vizionat trailerul producatorii au fost acuzati ca au reciclat pana si efectele de sunet din Transformers.

 

Produs de Universal Pictures si inspirat din jocurile celor de la compania Hasbro - cei care au creat si Transformers - Battleship este unul din cele mai ambitioase proiecte din 2012. Filmul se inspira din celebrele board-game-ul de batalii navale create de Hasbro iar o parte din armele folosite in film au fost special create pentru a semana cu cele din jocuri.

Actiunea se petrece in Hawaii, unde o flota navala internationala se confrunta la Pearl Harbour cu o rasa de extraterestri cunoscuti ca “The Regents” si care ajung pe Pamant pentru a crea o sursa de energie in oceanele planetei. Povestea va fi spusa din doua perspective cea a oamenilor si cea a extraterestrilor.
 

Starul filmului este tanarul actor de 30 de ani Taylor Kitsch care debuteaza in acest an in lumea blockbusterelor cu 2 roluri principale cel din Battleship  unde interpreteaza un ofiter marin Alex Hopper si este fratele lui Alexander Skarsgård si cel din John Carter un alt film SF cu buget gigantic.


Battleship are in centru o poveste de dragoste si razboiul purtat pe mare intre oameni si o rasa de extraterestri ce naufragiaza pe Terra. Pelicula se va lansa in cinematografe in Romania pe 20 aprilie 2012.


 

 

5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Battleship:


1. Taylor Kitsch joaca rolul celui mai tanar ofiter naval din istoria SUA si este cel mai bun prieten al Rihannei, o specialista in arme. Personajul lui Taylor Kitsch se indragosteste de fiica comandantului sau jucat de Liam Neeson.


2. Multe din scenele filmului au fost filmate pe apa, in ciuda faptului ca peliculele cunoscute pentru acest lucru nu prea s-au bucurat de succes.


3. Echipa de productia a construit un platou de filmare gigantic chiar pe apa. O parte din locatiile folosite la filmare au fost situate in insulele Maui si Oahu, din Hawaii.


4. Figurantii folositi in scenele de lupta sunt ofiteri navali reali.


5. Au fost create mai multe tipuri de extreterestri pentru acest film iar regizorul Peter Berg are deja planuri pentru un sequel.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies