marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rihanna va juca rol negativ in The Fast and the Furious 6

Cantareata Rihanna va interpreta un personaj negativ in cel de-al saselea film din franciza "Furios si iute/ The Fast And The Furious", scrie thesun.co.uk.

Rihanna va juca rol negativ in The Fast and the Furious 6

Artista originara din Barbados si-a facut debutul in calitate de actrita cu un rol in superproductia "Battleship", ce a fost lansata pe marile ecrane in prima parte a acestui an.

In al saselea film din seria "Furios si iute", Rihanna va interpreta rolul unei femei fatale si va juca alaturi de actorii Paul Walker si Vin Diesel, protagonistii acestei francize de actiune. Scenele in care va aparea Rihanna vor fi filmate la Londra.

Filmarile la Fast and the Furious 6, a sasea parte din franciza cu incasari mondiale de 1.6 miliarde de dolari vor incepe in luna mai a dezvaluit actorul Dwayne 'The Rock' Johnson.
 

Se pare ca cei de la Universal Studios sunt interesati sa il aduca si pe actorul Jason Statham in Fast and the Furious 6, insa acesta nu a fost anuntat oficial. Justin Lin, care a regizat cel mai recent film din serie, a refuzat Terminator 5 pentru a se concentra pe filmarile de la Fast and Furious care vor avea loc in Anglia si Germania. Pentru fanii hard core ai seriei, aceasta nu va fi ultima parte: Universal a ajuns ca in urmatorii 5 ani vor lansa si partea a saptea a francizei.

Pentru distributia Fast and the Furious 6 au fost confirmati actorii: Gina Carano, Paul Walker, Dwayne Johnson, Vin Diesel, Jordana Brewster si Rihanna. Filmul se va lansa in 2013.


Fast Five  ( 2011)
Distributie: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson
Regie: Justin Lin
Buget: 125 de milioane de $
Incasari: 626 de milioane de $


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies