Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rocky Balboa Vs. Raging Bull. De Niro boxeaza cu Stallone intr-o comedie despre universul boxului profesionist

Robert De Niro si Sylvester Stallone se afla in negocieri avansate pentru a juca in filmul "Grudge Match", o comedie despre universul boxului profesionist.

Rocky Balboa Vs. Raging Bull. De Niro boxeaza cu Stallone intr-o comedie despre universul boxului profesionist

Filmul prezinta povestea a doi pugilisti retrasi din activitatea competitionala care decid sa urce din nou in ring pentru un ultim meci de box.


Filmarile pentru aceasta comedie, ce va fi produsa de studiourile Warner Bros., vor debuta in primele luni ale anului 2013. Reprezentantii studiourilor Warner Bros. intentioneaza sa lanseze acest film in anul 2014.

Pelicula va fi regizata de Peter Segel, pe baza unui scenariu scris de Doug Ellin, creatorul serialului de televiziune "Anturaj/ Entourage".


In timp ce Stallone s-a pregatit intens din punct de vedere fizic pentru urmatorul sau film de actiune, "The Expendables 2", presa internationala pare destul de ingrijorata pentru conditia fizica a lui De Niro, care nu a mai jucat intr-un film de actiune de foarte multi ani.


Actorul, regizorul si producatorul de film Sylvester Stallone a devenit cunoscut cu roluri in filme de actiune precum cele din seriile "Rocky" si "Rambo". In anii '80, "Sly", asa cum este numit in presa, a fost unul dintre cei mai bine platiti actori de la Hollywood.


Actorul, regizorul si producatorul Robert De Niro, in varsta de 68 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentati si mai influenti cineasti din toate timpurile. Dublu castigator al premiului Oscar, pentru rolurile din "Nasul: Partea II" (1975) si "Taurul furios/ Raging Bull" (1981), De Niro a facut multe alte roluri memorabile, in special sub bagheta regizorala a lui Martin Scorsese, in filme precum "Soferul de taxi/ Taxi Driver" (1976), "Baieti buni/ Goodfellas" (1990), "Promontoriul groazei/ Cape Fear" (1991) si "Casino" (1995). El este, de asemenea, unul dintre fondatorii celebrului Festival International de Film Tribeca de la New York, infiintat in 2002.


Sursa: Mediafax
 Modifică setările cookies