marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert De Niro i se alatura lui Michael Douglas in comedia "Last Vegas". Cei doi actori legendari vor juca pentru prima data impreuna

Doi dintre monstrii sacri de la Hollywood se vor reuni in acelasi film, in comedia "Last Vegas", care poarta semnatura scenaristului Dan Fogelman (Crazy, Stupid, Love) si va fi regizata de Jon Turteltaub.

Robert De Niro i se alatura lui Michael Douglas in comedia Last Vegas . Cei doi actori legendari vor juca pentru prima data impreuna

Robert De Niro va juca pentru prima data alaturi de Michael Douglas. Acum 3 luni, a fost anuntata vestea ca Michael Douglas, in varsta de 68 de ani, va juca rolul principal in comedia "Last Vegas". Imediat,  toata lumea s-a intrebat imediat cine vor fi colegii sai, avand in vedere ca rolul sau este al unui barbat care pleaca alaturi de 3 prieteni in Las Vegas.


Cei de la CBS Films si Good Universe au oferit un comunicat de presa oficial in care anunta un alt nume greu: Robert De Niro. Desi au niste cariere colosale, intinse peste 3 decenii, cei doi mari actori nu s-au intalnit niciodata pana acum pe marile ecrane.


Povestea filmului se va centra in jurul personajului Billy Gerson (Michael Douglas), un playboy care decide sa lase burlacia pentru o femeie mai tanara decat el cu 20 de ani. Asttfel, nunta acestuia devine prilejul perfect pentru o reuniune cu vechii sai prieteni, insa totul se da peste cap in momentul in care Billy si Paddy (Robert De Niro), vaduvul grupului se indragostesc amandoi de aceeasi femeie.

Se pare ca si Christopher Walken si Dustin Hoffman se afla in negocieri pentru a juca rolurile celorlati doi prieteni.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies