marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert De Niro, Robert Redford si Colin Firth incearca sa salveze o iraniana de la moarte prin aruncarea cu pietre

Mai multe celebritati au semnat o petitie internationala pentru eliberarea iranianei Sakineh Ashtiani, condamnata la moarte prin lapidare dupa ce a fost acuzata de adulter.

Robert De Niro, Robert Redford si Colin Firth incearca sa salveze o iraniana de la moarte prin aruncarea cu pietre

Staruri, printre care Robert Redford, Robert De Niro si Sting, au trimis o scrisoare deschisa catre guvernul iranian cerand eliberarea femeii. Povestea iranianei Sakineh Ashtiani, mama a doi copii, a facut inconjurul lumii, cand, in 2006, a fost condamnata la moarte prin aruncarea cu pietre, dupa ce a fost acuzata ca si-a inselat si si-a ucis sotul. Numeroase guverne din intreaga lume si organizatii pentru apararea drepturilor omului au condamnat sentinta impusa de judecatorii iranieni. In septembie, sentinta a fost suspendata.

Acum, vedete si politicieni incearca eliberarea femeii printr-o scisoare adresata oficialilor iranieni. Publicat pe prima pagina a ziarului „The Times”, documentul specifica: ”Subsemnatii, rugam guvernul iaranian sa-i elibereze imediat pe doamna Ashtiani, pe fiul ei, Sajad Ghaderzade,si pe avocatul Javid Houtan Kian

Si alte celebritati care au condamnat situatia lui Ashtiani au semnat petitia, inclusiv Colin Firth, Mia Farrow si Juliette Binoche.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies