marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert de Niro si Edward Norton fata in fata la “Lumea Pro Cinema”

In editia din 17 octombrie a emisiunii “Lumea Pro Cinema” difuzata incepind cu ora 15:30, telespectatorii Pro Cinema se vor putea intalni cu Robert de Niro si Edward Norton, parteneri in thrillerul psihologic “Stone”. Desi nu este prima data cand cei doi se afla fata in fata intr-o productie (au mai jucat impreuna in “The Score”, din 2001) asocierea celor doi titani ai cinematografiei americane are efectul scontat de fiecare data.

Robert de Niro si Edward Norton fata in fata la “Lumea Pro Cinema”

articole relationate

Norton interpreteaza rolul unui prizonier din Michigan, poreclit Stone, care a stat la inchisoare opt ani, dupa ce a fost condamnat pentru uciderea bunicilor lui. De Niro interpreteaza rolul lui Jack Mabry, ofiterul care va decide daca ii acorda, sau nu, eliberarea conditionata. Milla Jovovich este frumoasa sotie a lui Stone, care are misiunea de a-l seduce pe ofiterul Mabry, pentru a-l convinge sa-i elivereze sotul din inchisoare.

Gemma Arterton, frumusetea care s-a facut remarcata deja in “Robin Hood“ si “Infruntarea Titanilor”, este vedeta comediei britanice “Tamara Drewe”. Regizorul este celebrul Stephne Frears, autorul unor succese precum “Regina“ si mai vechiul “Legaturi Periculoase”. Arterton o interpreteaza pe Tamara Drewe, “ratusca cea urata” a unui sat din Anglia, pe care o operatie estetica la nas o transforma in veritabila regina a frumusetii. Tanara, acum jurnalista, se intoarce in locul de bastina, unde starneste pasiuni, gelozii si intrigi extrem de comice.

In editia din 17 octombrie a emisiunii “Lumea Pro Cinema”, telespectatorii vor putea afla detalii si despre documentarul “Catfish”, care are ca subiect site-urile de socializare. Extrem de laudat de critici, “Catfish” s-a lansat aproape simultan cu “The Social Network”, un film despre succesul site-ului Facebook, care i-a adus o faima nesperata fotografului Nev Schulman, protagonistul documentarului.

La “Lumea Pro Cinema” telespectatorii vor putea vedea scene inedite din doua filme celebre, “Moulin Rouge” si “Romeo si Julieta”, precum testul muzical pe care Nicole Kidman l-a dat pentru rolul lui Satine si primul sarut dintre Leonardo DiCaprio si Claire Danes.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies