marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert De Niro si Shia LaBeouf ar putea juca impreuna in Spy’s Kid, un film de spionaj bazat pe fapte reale

Robert De Niro si Shia LaBeouf sunt in faza de negociere pentru productia Spy’s Kid, un film despre spionaj. Cei doi ar putea sa interpreteze rolurile unui duo tata-fiu, povestea fiind inspirata dupa o serie de articole scrise de Bryan Denson in 2011, conform The Hollywood Reporter.

Robert De Niro si Shia LaBeouf ar putea juca impreuna in Spy rsquo;s Kid, un film de spionaj bazat pe fapte reale

Spy’s Kid este un nou proiect american ce se axeaza pe spionaj, avandu-i in centrul povestii pe Jim Nicholson (Robert de Niro) si fiul lui, Nathan Nicholson (Shia LaBeouf). Jim este un fost agent CIA care a vandut secrete de stat armatei rusesti, strategie pe care a transmis-o apoi si fiului lui.

 

Spy’s Kid va semana cu filmul Catch Me If You Can (2002), dar toata actiunea va alea loc in contextul spionajului inalt. Conform The Hollywood Reporter, pelicula il va avea ca regizor pe D.J. Caruso (Disturbia, I Am Number Four)  si va fi produsa de studioul Paramount si Scott Glassgold.


Atat De Niro, cat si LaBeouf vor lua parte in aceasta productie daca scenariul se va conforma asteptarilor lor. Pana in acest moment nu exista niciun scenarist asociat cu proiectul. Daca decid sa se alature echipei, aceasta nu va fi prima data cand LaBeouf si Caruso lucreaza impreuna, filmul Disturbia marcand prima lor colaborare.

 

 


Povestea pe care este bazat filmul este una reala. Jim Nicholson a fost inchis in anul 1996, dupa ce a lucrat mai bine de doua decenii in cadrul CIA. El a facut istorie prin faptul ca este singurul ofiter american de rang inalt inchis pentru spionaj. Fiul sau Nathan a renuntat la o cariera militara si a urmat meseria tatalui, vanzand secrete rusilor. El a fost la randul lui prins si momentan se afla in inchisoare alaturi de tatal lui. Povestea celor doi va deveni si subiectul unui roman, care urmeaza sa fie lansat in urmatorii ani.


Momentan nu exista alte informatii referitoare la Spy’s Kid, De Niro si LaBeouf fiind amandoi implicati in alte proiecte. In cazul in care ei vor fi distribuiti in pelicula, carierele ambilor actori vor avea de castigat, atat prin subiectul discutat, cat si prin sustinerea pe care o vor avea din partea producatorilor. Mai mult, ei vor avea ocazia sa ii interpreteze pe unii dintre cei mai faimosi criminali ai Statelor Unite ale Americii.
 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies