marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Downey Jr. conduce o masina de 9 milioane de dolari in The Avengers. Uite cum arata bolidul creat de Tony Stark, un geniu al tehnologiei

Cel mai discutat film din ultimele luni The Avengers are parte de o campanie agresiva de promovare inainte de lansarea de pe 4 mai 2012. Nu degeaba aduna toti super eroii de la Marvel Studios care au lansat cateva dintre cele mai mari blockbustere din ultimiii 8 ani.

Robert Downey Jr. conduce o masina de 9 milioane de dolari in The Avengers. Uite cum arata bolidul creat de Tony Stark, un geniu al tehnologiei

In 2012, dupa patru ani de pregatire, Marvel Studios si Disney aduc pentru prima data o echipa de supereroi pe marile ecrane: The Avengers ( fanii insa visau filmul de 9 ani). Producatorii au dezvaluit de curand cateva imagini cu masina "evaluata" la 9 milioane de dolari a lui Tony Stark/ Iron Man unul dintre personajele peliculei.

Un geniu industrial ca Tony Stark ( interpretat de Robert Downey Jr) care isi construieste un adevarat imperiu de armament nu putea sa nu aiba in colectia sa una dintre cele mai scumpe masini din lume.


Modelul Acura/2012 Stark Industries Super Car care a fost afisat la Festivalul de Film de la Sundace are volan cu scanere de amprente, este decorata cu diamante in interior si dotata cu o multime de gadgeturi tehnologice ce-l fac pe James Bond sa para un mic copil.


Masina a fost una din atractiile festivalului unde a fost promovata pelicula The Avengers ce ii reuneste pe Robert "Iron Man" Downey Jr., Samuel L. "Nick Fury" Jackson, Chris "Captain America" Evans, Mark "The Hulk" Ruffalo, Chris "Thor" Hemsworth, Jeremy "Hawkeye" Renner, Scarlett "Black Widow" Johansson. Filmul regizat si scris de Joss Whedon are un buget de peste 200 de milioane de dolari  iar in decembrie dupa ce s-au incheiat cele 6 luni de filmari s-a anuntat ca va fi reconvertit  3D.


Studiourile de productie de film Marvel au luat nastere in 1993 si fac parte din conglomeratul Marvel Entertainment pe care The Walt Disney Company l-a cumparat in 2009 pentru 4 miliarde de dolari. Omul cheie din spatele Marvel Studios este in prezent producatorul Kevin Feige care a reusit sa aduca pe marile ecrane filme ca trilogia Spiderman, seria X Men, The Incredible Hulk, Iron Man, Thor sau Captain America. Productiile sale au facut incasari de peste 4.8 miliarde  de dolari, anuntau cei de al New York Times in 2011.



Sursa foto: Collider

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies