marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Downey Jr, intr-o scena de lupta din Iron Man 3: cum arata noua armura a super eroului

In urma cu cateva saptamani au inceput filmarile la partea a treia din franciza Iron Man. Astazi avem parte de prima ilustratie grafica ce infatiseaza ceea ce pare a fi noua armura a lui Iron Man.

Robert Downey Jr, intr-o scena de lupta din Iron Man 3: cum arata noua armura a super eroului

Publicata pe contul de Facebook a filmului The Avengers, imaginea pare desprinsa dintr-o scena de batalie, in care costumul lui Iron Man seamana foarte mult cu cel din seria “Extremis”, publicata intre 2005 si 2006. Imaginea i-a incantat pe fani si a strans aproape 27.000 de like-uri in doar cateva ore. Tony Stark nu se va multumi cu tehnologia care o are in prezent si va face tot posibilul sa evolueze. In noul film super eroul se va injecta cu un ser care va face si mai stransa legatura dintre corpul sau si armura, devenind astfel mai puternic.


In Iron Man 3 producatorul Kevin Feige sugereaza ca Tony Stark va fi singur impotriva tuturor: "Tony Stark va fi in centrul atentiei, iar filmul va semana cu prima jumatate din Iron Man. Nu mai are nimic, e pus la zid si trebuie sa-si foloseasca inteligenta pentru a iesi din incurcatura in care se afla. Nu poate sa-l sune pe Thor, nici pe Capitanul America, nici pe Nick Fury. Inamicii lui Iron Man din noua productie sunt interpretati de Ben Kingsley (The Mandarin) si Guy Pearce, in rolul lui Aldrich Killian, creatorul virusului Extremis, ale carui efecte asupra corpului uman ii vor da mult de furca lui Tony Stark.

"Aceasta va fi cea mai personala calatorie a lui Tony Stark dupa cea in care a fost tinut captiv in pestera in primul film" a mai declarat producatorul Kevin Feige despre Iron Man 3. Anul trecut s-a zvonit ca noul film Iron Man va urmari un episod din benzile desenate in care Tony Stark devine alcoolic in urma unor probleme personale, insa producatorii au negat faptul ca in filmul ce se va lansa in 2013 vom avea parte de un Iron Man alcoolic.
 


Iron Man devine cea mai importanta franciza hollywoodiana ( cu incasari de peste 1,2 miliarde de $ pana acum) realizata in parteneriat cu chinezii. Povestea din Iron Man 3  se va invarti in jurul unui virus care se raspandeste prin intermediul nanotehnologiei. Guy Pearce va juca rolul unui genetician pe nume Aldrich Killian care dezvolta o tehnologie pe care o vinde teroristilor in timp ce Ashley Hamilton il va interpreta pe un  rival al lui Iron Man, Firepower – la randul sau un soldat pe nume Jack Tagger transformat in masina de ucis.

 


Veteranul Ben Kingsley va juca si el un rol negativ, cel al lui Mandarin, insa va aparea in plan secundar, urmand probabil sa fie in centrul atentiei intr-un al patrulea film al seriei. James Badge Dale  va avea si el un rol negativ, jucandu-l pe unul din adversarii lui Iron Man (Robert Downey jr) - Coldblood. Acesta este un fost locotenent-colonel in armata Statelor Unite, numit Eric Savin, care dupa ce este grav ranit in lupta, se transforma intr-un cyborg anti erou.

In distributie revine si producatorul filmului Jon Favreau care il va interpreta pe Happy Logan, un fost boxeur ajuns asistentul lui Tony Stark. Iron Man 3, va fi regizat de Shane Black (Kiss Kiss Bang Bang) si urmeaza sa fie lansat in mai 2013. Din distributie mai fac parte Gwyneth Paltrow, Don Cheadle si Rebecca Hall. Disney a cumparat drepturile de distributie ale filmului de la Paramount pentru 115 milioane de $ iar din pachet a facut parte si The Avengers.


Iron Man 2 lansat in 2010 a avut incasari mondiale de aproape 630 milioane de dolari iar Iron Man din 2008 a facut incasari de 585 de milioane de $. Iron Man 3 se va lansa in mai 2013.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies