marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Downey Jr, plin de sange pentru Sherlock Holmes 2. Cele mai tari 10 filme ale sale!

Plin de sange ( fals) pe platourile de la urmatorul film din seria Sherlock Holmes, Robert Downey Jr. se pregateste sa cucereasca box officeul din nou in aceasta iarna.

Robert Downey Jr, plin de sange pentru Sherlock Holmes 2. Cele mai tari 10 filme ale sale!

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU CELE MAI BUNE 10 FILME ALE LUI ROBERT DOWNEY JR!

Actorul de 46 de ani filmeaza in aceaste zile ultimele scene din Sherlock Holmes 2 in Londra sub "comanda" lui Guy Ritchie. Filmul va ajunge in Romania pe 23 decembrie in acest an iar trailerul promite o actiune exploziva.


"Mi-a placut enorm Robert in primul film Sherlock Holmes. Il respect si mai mult acum. Mi-am dat seama ca este generos si atent la filmari. Vrea ca toata lumea sa faca o treaba excelenta. Cateodata dai peste oameni care nu sunt siguri de ceea ce fac.

El este complet increzator in talentul sau. Mi-a placut sa lucrez cu el si nu am cuvinte sa-l laud suficient. Este cu adevarat special" a declarat pentru MTV  Jared Harris - cel care il intruchipeaza pe maleficul Profesor Moriarty omul cu care Holmes se lupta.


sursa foto: Splash

Robert Downey Jr care va deveni tata pentru a doua oara, sotia sa Susan este insarcinata cu primul ei copil, a pozat in ipostaze de cowboy sexy pentru revista GQ style cu care si-a cucerit din nou fanele.

 

Pana la lansarea Sherlock Holmes 2 iata aici o lista cu cele mai bune filme ale lui Robert Downey Jr. Vezi galerie foto!

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies