marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Downey Jr s-a ridicat si a plecat in mijlocul unui interviu: ce intrebare l-a deranjat pe starul din Avengers: Age of Ultron

Robert Downey Jr. a fost deranjat de intrebarile indiscrete ale unui jurnalist, in timpul unui interviu de promovare a filmului Avengers: Age of Ultron.

Robert Downey Jr s-a ridicat si a plecat in mijlocul unui interviu: ce intrebare l-a deranjat pe starul din Avengers: Age of Ultron


Dupa cateva intrebari legate de noul sau film, Avengers:Age of Ultron, Robert Downey Jr. a fost pus in situatia delicata de a raspunde unor intrebari insistente si fara rost despre problemele sale din trecut, timpul petrecut in inchisoare si dependenta de droguri. Jurnalistul de la Channel 4, Krishnan Guru-Murthy, a reusit sa-l scoata din zona de confort cu intrebari incomode.

 


Jurnalistul l-a rugat pe Robert Downey Jr sa comenteze o declaratie facuta in New York Times, in urma cu 5 ani cand a spus: "Nu poti sa treci de la o camera de 2000 de dolari pe noapte in La Mirage la o camera de penitenciar si sa iesi liberal de acolo". Politicos, actorul i-a raspuns: "As putea sa discut doua ore pe aceasta declaratie si nici sa nu fiu aproape de adevar. Nici nu pot sa iti spun ce e liberal acum. Cred ca oamenii isi schimba opiniile si asta este interesant".

 


Dar, reportul, care a avut o altercatie si cu Quentin Tarantino in trecut, a continuat si l-a intrebat pe Downey Jr. de tatal sau si relatia cu el, la care Downey Jr a raspuns: "Scuza-ma, ce facem aici, promovam un film?", iar dupa cateva secunde in care i-a dat ragaz jurnalistului sa treaca la alte intrebari, actorul s-a ridicat politicos si a plecat din interviu.
 

Robert Downey Jr a incercat sa fie cat mai profesionist posibil, insa  a parut vizibil deranjat de intrebarile jurnalistului. In trecut, Krishnan Guru-Murthy a mai facut astfel de gafe, inclusiv cu Quentin Tarantino, pe care l-a intrebat daca filmele sale sangeroase au legatura cu violenta din societate si daca nu influenteaza acest aspect.
 

 

Atunci, Tarantino s-a infuriat si l-a pus la zid imediat pe jurnalist. Regizorul, in varsta de 49 de ani a fost total enervat de intrebarile realizatorului TV si a avut o criza de nervi: "Refuz sa-ti raspund la intrebare, nu ma intreba asa ceva. Nu sunt sclavul tau si tu nu esti stapanul meu. Nu ma poti face sa dansez dupa cum canti tu, nu sunt maimuta ta. Daca ii pasa cuiva ce cred eu despre violenta, poate sa caute pe Google si sa vada ce spun eu de 20 de ani despre violenta. Nu mi-am schimbat parerea. Eu sunt aici sa-mi promovez filmul, nu sunt dator sa iti dau tie explicatii".

 


Galerie foto


Modifică setările cookies