marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Downey Jr se reuneste cu Jon Favreau, creatorul seriei Iron Man: actorul va juca in comedia Chef, ce alte staruri mai apar

Robert Downey Jr ramane fidel colaborarii cu Jon Favreau, omul din spatele primelor doua filme Iron Man. Actorul de 48 de ani va juca in comedia neagra Chef, regizata de Jon Favreau, scrie Variety, care mai noteaza ca productia este independenta si nu seamana deloc cu ultimele blockbustere realizate de cei doi.

Robert Downey Jr se reuneste cu Jon Favreau, creatorul seriei Iron Man: actorul va juca in comedia Chef, ce alte staruri mai apar



Jon Favreau
l-a lasat la carma filmarilor pe Shane Black pentru a treia parte din seria Iron Man, creata de el in 2008. Black n-a dezamagit, ci din contra a luat ce a fost mai bun de la mentorul sau si s-a folosit de tot ce a invatat in acesti ani, in care era mana dreapta a lui Favreau.


Acum, regizorul de 46 de ani, care a avut o aparitie cameo in Iron Man 3, a decis sa renunte la lumea blockbusterelor pentru a reveni la productiile independente. Urmatorul sau film este Chef, povestea unui barbat care isi pierde slujba de chef intr-o bucatarie de lux si o ia de la zero cu o mica afacere si se apuca sa isi produca si vanda mancare intr-un food truck, care a devenit o moda la americani. Alaturi de el vor juca si alte nume celebre ca John Leguizamo, Sofia Vergara sau Bobby Cannavale.


" Sa faci un film despre lumea culinara din Los Angeles ofera multe oportunitati pentru o astfel de comedie, care este centrata mult pe personaje" a spus Jon Favreau pentru Variety.

 

Dupa seria Iron Man, care i-a adus laude din partea criticilor si respectul din partea fanilor, Jon Favreau s-a ambitionat sa regizeze un film interesant si cu potential, dar care n-a avut rezultatul dorit. Science-fiction-ul Cowboys&Aliens, in care extratrestri atacau oamenii in Vestul Salbatic, a avut o distributie colosala: Harrison Ford, Daniel Craig, Sam Rockwell si Olivia Wilde. Insa nu a fost bine primit de catre critici si a intregistrat incasari mult sub asteptari: 174 de milioane de dolari la un buget urias de 163 de milioane de dolari.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies