marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Pattinson ar putea juca in Catching Fire, continuarea de la The Hunger Games

Fanii celor mai indragite francize pentru adolescenti, The Hunger Games si Twilight ar putea avea partea de o surpriza de proportii, dupa ce a aparut zvonul ca Robert Pattinson ar putea prelua un rol in Catching Fire, noul film din seria Hunger Games.

Robert Pattinson ar putea juca in Catching Fire, continuarea de la The Hunger Games

Cei de la Total Film scriu ca actorul de 25 de ani ar fi dorit de catre producatori in Catching Fire, partea a doua din seria Jocurile Foamei. Seria The Hunger Games este produsa tot de Lionsgate, care au cucerit box-office-ul cu Twilight, devenit un adevarat fenomen mondial.


Desi pare putin probabil ca Pattinson sa accepte rolul, acesta ar putea fi atras de colaborarea cu regizorul Francis Lawrence, alaturi de  care a a mai lucrat la Water for Elephants.

Robert Pattinson a declarat in mai multe randuri ca incearca sa lase in urma imaginea de idol pentru adolescenti si acest lucru este dovedit si de noul sau film, Cosmopolis, regizat de David Cronenberg, si care se afla in competitie pentru marele premiu la Festivalul de Film de la Cannes din acest an.

Se pare ca rolul pe care ar trebui sa il joace Pattinson in Catching Fire este cel al lui Finnick Odair, care a castigat a 65-a editie a Jocurilor Foamei, la doar 14 ani, facand parte din Districtul 4 si acum este un tanar chipes care are priza la tinere. Acesta va intra intr-o noua competitie, Third Quarter Quell , un concurs in care participa fostii castigatori ai anterioarelor Jocurilor Foamei. Finnick este unul dintre cele mai indragite personaje din cartile Jocurile foamei, pentru ca este unul dintre cele mai complexe din serie, asa ca daca va accepta oferta, Pattinson va avea o treaba dificila.

 

Pana la o posibila aparitie in al doilea film The Hunger Games, Robert Pattinson se pregateste sa paseasca pentru prima data in calitate de concurent la Festivalul de Film de la Cannes, unde se afla in competitie cu Cosmopolis, marea revenire a regizorului canadian David Cronenberg.

 

Cosmopolis este inspirat de romanul cu acelasi nume al lui Don DeLillo.Robert Pattinson il va interpreta pe Eric Packer, un tanar si prosper om de afaceri care isi risca intreaga avere cand pariaza intr-o zi la bursa impotriva yen-ului japonez. Insa noul sau plan de afaceri este foarte apoape de a avea consecinte fatale.

Actiunea are loc pe parcursul unei singure zile intr-o limuzina luxoasa cu care Packer se plimba prin Manhattan cu scopul de a ajunge la o frizerie ca sa se tunda. Calatoria sa prin oras este impiedicata de blocaje de trafic, de vizita presedintelui american in metropola, de o inmormantare a unui star de muzica rap si de un protest violent.

Povestea este un studiu al ideii de capitalism intr-o metropola din viitor. Romanul este o reinterpretare moderna a celebrului Ulysses de James Joyce. Din distributia filmului vor mai face parte Marion Cotillard, care va fi sotia lui Packer, si Paul Giamatti care va intra in pielea unuia dintre urmaritorii barbatului.


Filmul este intens asteptat de catre critici la Cannes si  poate fi filmul care sa ii schimbe cariera lui Pattinson, fiind cel mai consistent rol de pana acum.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies